ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Στο Βελιγράδι οι Έφηβοι για το Μεσογειακό Κύπελλο

  13.11.2012 14:38       1422

Στο Βελιγράδι για το Μεσογειακό Κύπελλο (15-18 Νοεμβρίου) μεταβαίνει αύριο (14/11) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Εφήβων.

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 13 πολίστες: Νικήτας Παρασκευόπουλος, Αλέξανδρος Κουμής (τερματοφύλακες), Μανώλης Σολανάκης, Μάριος Χατζηγούλας, Σπύρος Φωτόπουλος, Μανώλης Πρέκας, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Νίκος Αλβέρτης, Κώστας Γούβης, Παντελής Καλογεράκος, Μιχάλης Καζάζης, Γιώργος Δερβίσης, Βαγγέλης Ποταμιάνος.

Επίσης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς, ο συνεργάτης του Νίκος Βενετόπουλος, ο διεθνής διαιτητής Ανδρέας Μοίραλης και ο γιατρός της ΚΟΕ Κυριάκος Νανούσης (αρχηγός αποστολής).

Το πρόγραμμα των αγώνων της Εθνικής μας (ώρες Βελιγραδίου):

Πέμπτη, 15/11: 17.50 ΕΛΛΑΔΑ – Τυνησία

Παρασκευή, 16/11: 17.50 Ουγγαρία – ΕΛΛΑΔΑ

Σάββατο, 17/11: 10.20 ΕΛΛΑΔΑ – Αίγυπτος, 17.50 ΕΛΛΑΔΑ – Κροατία

Την Κυριακή (18/11) θα γίνουν οι αγώνες κατάταξης.

Στο Μεσογειακό Κύπελλο μετέχουν επίσης: Σερβία, Γαλλία, Μαυροβούνιο, Ιταλία.

Σημειώνεται ότι, η Εθνική μας, στις 26 Νοεμβρίου θα αναχωρήσει στο Περθ της Αυστραλίας, για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα (1-9 Δεκεμβρίου)

Κεχαγιάς: «Ευκαιρία να δούμε τη χημεία μας»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς, με αφορμή τη συμμετοχή μας στο Μεσογειακό Κύπελλο, δήλωσε: «Μέχρι στιγμής έχουμε αρχίσει να γνωρίζουμε τις δυνατότητες και τις αδυναμίες μας ως ομάδα. Έχουμε δουλέψει προς την κατεύθυνση αυτή και οι αγώνες αυτοί στο Βελιγράδι μας δίνουν την ευκαιρία να δούμε και στην πράξη σε ποιο βαθμό ετοιμότητας βρισκόμαστε εν όψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία να δούμε και να αξιολογήσουμε την μεταξύ μας χημεία, τη συνεργασία και τους αυτοματισμούς μας μέσα στο παιχνίδι.

Μέσα από όλα αυτά, μια ομάδα, κτίζει εκτός των άλλων και την αυτοπεποίθηση της».

Στη ΦΩΤΟ ο Σάκης Κεχαγιάς

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ