ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Στον Άγιο Κοσμά αντί του Βόλου το Κύπελλο Άνοιξης

  06.04.2012 15:06       1096

Στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά και όχι στο Βόλο θα διεξαχθεί, το Σαββατοκύριακο, το Κύπελλο Άνοιξης στις Καταδύσεις (Β,Γ,Δ κατηγορίες) όπως και ημερίδα για την Α κατηγορία. Το διήμερο αυτό θα είναι μία ευκαιρία για τους αθλητές να συμμετέχουν σ’ έναν ακόμη αγώνα, αλλά και για τους πιο έτοιμους να εξασφαλίσουν την πρόκριση για το μίτινγκ της Δρέσδης

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο Πέτρος Φυρίγος μίλησε για την μικρή μετατροπή στο πρόγραμμα και την αγωνιστική δραστηριότητα του Σαββατούριακου:

Για την αλλαγή του κολυμβητηρίου από τον Βόλο στον Άγιο Κοσμά: «Αφενός έγινε γιατί άνοιξε το κολυμβητήριο στον Άγιο Κοσμά. Ο λόγος ήταν ότι θα πρέπει να προπονηθούν και οι Έλληνες αθλητές εν όψει Ολυμπιακών, και μετά από πίεση δικιά μας αποφασίστηκε να γίνουν εκεί οι αγώνες. Επίσης, είναι σημαντικό να γίνουν στην Αθήνα οι αγώνες καθώς είναι και λιγότερα τα έξοδα».

Όσον αφορά τους αγώνες, αυτούς καθαυτούς τόνισε: «Για τα αγωνιστικά, είναι μια ευκαιρία να δούμε τους αθλητές της Α κατηγορίας, που δεν τους έχουμε ξαναδεί σε αγωνιστική δράση. Θα μας βοηθήσουν να εξάγουμε χρήσιμα συμπεράσματα».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος