ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ / ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Στον αυριανό τελικό με πανελλήνιο ρεκόρ ο Χρήστου!

  26.08.2013 19:53       1500

ΦΩΤΟ: Ο Απόστολος Χρήστου

Την πρόκριση στον αυριανό τελικό των 100μ. ύπτιο Εφήβων κατάφερε να πάρει ο Απόστολος Χρήστου, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης Εφήβων / Νεανίδων του Ντουμπάι!

Ο Χρήστου κατέλαβε τη 2η θέση στον απογευματινό ημιτελικό του αγωνίσματος με 55.20, επίδοση που αποτελεί μάλιστα πανελλήνιο ρεκόρ, καταρρίπτοντας εκείνο που είχε πετύχει ο ίδιος στο φετινό Γκραν Πρι «Ακρόπολις» (55.34)!

Ο πρωταθλητής μας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, αφήνοντας υποσχέσεις για διάκριση στον τελικό που διεξάγεται αύριο το απόγευμα (17:00 ώρα Ελλάδος).

Ο έτερος κολυμβητής μας που έλαβε μέρος στον ημιτελικό του συγκεκριμένου αγωνίσματος, Μιχάλης Κοντιζάς, δεν κατάφερε να προκριθεί, αφού κατετάγη 13ος με χρόνο 56.16.

Τα επίσημα αποτελέσματα εδώ:

http://dubai2013.coloradotime.com/

Άκης Οικονόμου: «Μπορεί να ανέβει στο βάθρο ο Χρήστου»

Ο προπονητής και συνοδός των Ελλήνων διεθνών στο Ντουμπάι, Άκης Οικονόμου, δήλωσε μετά το πέρας του ημιτελικού:

«Τα παιδιά πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις. Ο Χρήστου ήταν εξαιρετικός, πετυχαίνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ και δείχνοντας πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Η σημερινή του εμφάνιση δείχνει πως μπορεί αύριο να ανέβει στο βάθρο, κάτι που το πιστεύει και ο ίδιος. Είναι τελικός και όλα είναι ανοιχτά.

Ο Κοντιζάς πάλεψε και ήταν πολύ καλός, όμως κουράστηκε στα τελευταία 15 μέτρα, κι αυτό του στέρησε την πρόκριση στον τελικό.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος