ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Στον Πειραιά οι Παμπαίδες/Παγκορασίδες

  02.02.2015 13:40       1545

Στο Εθνικό Κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά θα διεξαχθούν οι Χειμερινοί αγώνες κολύμβησης Παμπαίδων/Παγκορασίδων Α’, Β για τα σωματεία του Νότου, το τριήμερο 6-8 Φεβρουαρίου.

Η οριστικοποίηση έγινε μετά τις εξελίξεις που υπήρξαν σχετικά με το μεγάλο πρόβλημα των προσωρινών αδειών λειτουργίας και καταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα, οι οποίες και είναι σε ισχύ έως τις 8 Φεβρουαρίου.

Η ΚΟΕ ήδη έχει ενημερώσει τα σωματεία για την εξέλιξη της υπόθεσης με την επισήμανση ότι στην Αττική  το μοναδικό κολυμβητήριο που διαθέτει κανονική  άδεια λειτουργίας (μετά τις 8/2) είναι το Δημοτικό Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης.

Η Ομοσπονδία ευελπιστεί ότι και το Εθνικό κολυμβητήριο στον Πειραιά κατά πάσα πιθανότητα θα αποκτήσει κανονική άδεια λειτουργίας και καταλληλότητας μετά την επιθεώρηση της αρμόδιας Επιτροπής την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου. Στην προκειμένη περίπτωση, στο ίδιο Κολυμβητήριο θα διεξαχθούν ακόμη τόσο οι Χειμερινοί Παίδων/Κορασίδων, Εφήβων/Νεανίδων του Νότου (13-15/2), όσο και οι Χειμερινοί Ανδρών/Γυναικών (27/2-1/3).

Σε διαφορετική περίπτωση, αυτοί θα διεξαχθούν αντίστοιχα, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης και το Δημοτικό Κολυμβητήριο «Ολυμπιονίκης Βασίλης Πολύμερος»  Νέας Ιωνίας Βόλου τις ίδιες ημερομηνίες.

Οι Χειμερινοί αγώνες όλων των κατηγοριών (πλην Ανδρών/Γυναικών) για τα σωματεία του Βορρά, θα διεξαχθούν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης (13-15/2).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ