ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / FINAL FOUR LEN TROPHY ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στον τελικό ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 12-9 την Σέντες!

  15.04.2016 20:32       1028

Πολύ σπουδαία πρόκριση πήρε πριν λίγο ο ΝΟ Βουλιαγμένης, επικρατώντας της ουγγρικής Σέντες με 12-9 στο κολυμβητήριο του Ματαρό για τον πρώτο ημιτελικό του Φάιναλ-4 του LEN Trophy Γυναικών, εξασφαλίζοντας μια θέση στο μεγάλο τελικό.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και πήρε μια δίκαιη νίκη. Στο πρώτο οκτάλεπτο ο ΝΟ Βουλιαγμένης ήταν «εκρηκτικός» και προηγήθηκε με 6-1, παίρνοντας πολύ σπουδαίο προβάδισμα πρόκρισης.

Η Σέντες ανέβασε το ρυθμό της κυρίως στο τελευταίο οκτάλεπτο, ωστόσο δεν κατάφερε να «κλείσει» την ελληνική ομάδα, η οποία πήρε εν τέλει μια πολύ μεγάλη πρόκριση και βρίσκεται πλέον αρκετά κοντά στην κατάκτηση του LEN Trophy.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια για τον ΝΟΒ η αρχηγός, Αντιγόνη Ρουμπέση που πέτυχε τέσσερα (4) τέρματα, ενώ για την ουγγρική ομάδα από δύο (2) φορές σκόραραν Χέβεσι, Μπούικα και Κις.

Στον τελικό, θα αντιμετωπίσει αύριο (16/4, 21:45 ώρα Ελλάδος) την διοργανώτρια Ματαρό, η οποία νίκησε στον δεύτερο ημιτελικό την Ουραλότσκα με 16-12.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΣΕΝΤΕΣ 12-9

Οκτάλεπτα: 6-1, 2-3, 2-1, 2-4

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΣΕΝΤΕΣ
Κούβδου Μπολονάι
Τσουκαλά 2 Μίχαλι 1
Χυδηριώτη 2 Χέβεσι 2
Μαμόγλου Ούρβαρι
Πρωτοπαπά Μίσκολτσι
Ξενάκη 2 Φάρκας 1
Μαυρωτά Γκέμεζ
Ρουμπέση 4 Καντάρ
Κώτσια 1 Τοτ
Διαμαντοπούλου 1 Μπούικα 2
Σελετοπούλου Κις 2
Κοντογιάννη Πένγκο 1
Κοτσιώνη Γκουντλ
Προπονητής: Αλεξία Καμμένου Προπονητής: Λάζλο Τοτ

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ