ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στον τελικό των πλέι οφ ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 10-4 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

  11.05.2012 18:08       1400

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης βρίσκεται ήδη στον τελικό του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών και θα διεκδικήσει τον τίτλο. Οι "μπέμπηδες" του ΝΟΒ καθάρισαν εύκολα την υπόθεση πρόκριση, καθώς επιβλήθηκαν με 10-4 του Παναθηναϊκού στον σημερινό δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό των πλέι οφ στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, έκαναν το 2-0 στις νίκες και περιμένουν τον αντίπαλό τους από τη σειρά του ζευγαριού Ολυμπιακός - ΝΟ Χίου (στις 19.00 είναι προγραμματισμένος ο δεύτερος μεταξύ τους αγώνας στη Χίο).

Η ομάδα του Τεό Λοράντου επέβαλε το ρυθμό της και πήρε από το ξεκίνημα ένα μεγάλο προβάδισμα που το αύξησε μέχρι το τέλος. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πράσινοι δεν είχαν σκοράρει στα δύο πρώτα οκτάλεπτα οπότε ο ΝΟΒ προηγήθηκε με 5-0 στο ημίχρονο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 4-10

(0-3, 0-2, 2-3, 2-2)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Ρέππας, Κομάντινα, Στελλάτος 1, Κόχειλας Ι. 1, Κόχειλας Ν., Αληχανίδης Αβ., Κοκκινάκης, Αφρουδάκης Γ., Αφρουδάκης Ζ, Δερμιτζάκης Χρ. 1, Φαναριώτογλου, Τσόκας 1, Παρασκευόπουλος, Παπαδημητρίου.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 2, Βελώνιας, Κουρλιάφτης 2, Ελμισιάν, Κουλιεράκης, Αφρουδάκης Χρ. 3, Καρούντζος 2, Κατσαούνης, Γούνας 1, Τίγκας, Βουλγαράκης, Πρωτονοτάριος, Βλαχόπουλος, Λουιζίδης.

Διαιτητές: Βασιλείου, Μπιράκης

Αλυτάρχες: Λάμπρος Μιχαηλίδης, Κώστας Καραμουσουλάκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

Στη ΦΩΤΟ Ο Χρήστος Αφρουδάκης πανηγυρίζει ένα από τα τρία γκολ που πέτυχε στο σημερινό ματς