ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στους τελικούς για να υπερασπιστεί τα σκήπτρα του ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 8-5 στη Χίο

  26.04.2013 17:44       882

ΦΩΤΟ: Τρία γκολ πέτυχε ο Τίγκας για τον ΝΟΒ

Τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας θα υπερασπιστεί στους τελικούς του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών ο ΝΟ Βουλιαγμένης.

Οι “μπέμπηδες” του ΝΟΒ έκαναν το 2-0 στις νίκες στις αναμετρήσεις τους με τον ΝΟ Χίου στη σειρά των ημιτελικών των πλέι οφ, καθώς επικράτησαν και στον σημερινό δεύτερο μεταξύ τους αγώνα στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας με 8-5 (είχαν νικήσει και στο Λαιμό την περασμένη Τετάρτη) και πέτυχαν τον πρώτο στόχο.

Η ομάδα του Λοράντου περιμένει πλέον τον αντίπαλό της που θα αναδειχθεί από το ζευγάρι Ολυμπιακός – ΝΟ Αργοστολίου (δίνουν τον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα σήμερα στις 19.00 στο Παπαστράτειο) και εάν είναι οι ερυθρόλευκοι - που είναι το φαβορί - οι "μπέμπηδες" θα αγωνιστούν στους τελικούς με μειονέκτημα έδρας (ο πρωταθλητής στις τρεις νίκες).

Οι Βουλιαγμενιώτες έκαναν τη διαφορά στο δεύτερο οκτάλεπτο του ματς και τη διατήρησαν μέχρι το τέλος. Με αντικάσταση αποβλήθηκε ο Βουλγαράκης.

ΝΟ ΧΙΟΥ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 5-8

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-1, 2-5, 1-1, 1-1

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Μπελέγρης): Καραμπέτσος, Μιράλης 1, Μιμίδης, Κατσουλάκης 1, Κόχειλας Ι., Θεοδωτόπουλος, Κανδιόγλου, Βιτέλας, Ντούλος, Φουντούλης Γιώρ. 1, Μπεριστιάνος 1, Γαβαλάς Ι., Δεβές, Σωτηριανός, Χατζηκυριακάκης 1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης, Χατζηδάκης, Κομάντινα 1, Ελμισιάν 1, Βελώνιας, Αφρουδάκης Χρ. 1, Καρούντζος, Βλαχόπουλος 2, Τίγκας 3, Βουλγαράκης, Πρωτονοτάριος, Μασμανίδης.

Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Σκαλοχωρίτης

Αλυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής