ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ / PLAY OFF / Β' ΦΑΣΗ

Στους τελικούς ο Ολυμπιακός, 10-4 τον Εθνικό GoldForce

  17.05.2024 23:00       1300

Με την άμυνά του να πρωταγωνιστεί σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Ολυμπιακός νίκησε (10-4) για δεύτερη φορά τον Εθνικό GoldForce και θα διεκδικήσει για μια ακόμα χρονιά τον τίτλο του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Γυναικών. Αντίπαλός του θα είναι ο ΝΟ Βουλιαγμένης που νίκησε και αυτός για δεύτερη φορά τον Άλιμο ΝΑΣ BETSSON (11-5). Οι τελικοί έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 22 Μαϊου με τον Ολυμπιακό να έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Ο Ολυμπιακός είχε νικήσει 13-4 στο Παπαστράτειο στο πρώτο ματς που ήταν τυπικά γηπεδούχος, σήμερα ήταν ο Εθνικός GoldForce. Οι «ερυθρόλευκες» προηγήθηκαν 7-0 και δέχθηκαν το πρώτο τους τέρμα μόλις 00:56 από τη λήξη του ημιχρόνου. Έκαναν ένα καταπληκτικό δεύτερο οκτάλεπτο με 7-1 που ξεκαθάρισε τη κατάσταση. Μείωσε ο Εθνικός 8-3 αλλά δεν άλλαξε κάτι…

ΕΘΝΙΚΟΣ GOLDFORCE – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-10

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 1-7, 3-1, 0-1

ΕΘΝΙΚΟΣ GOLDFORCE (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου, Όλγα Οικονόμου, Τέρνερ, Μπέτα, Ειρήνη Νίνου 2, Χατζηκυριακάκη, Άλκ. Μπενέκου, Μιχαϊλοβιτς, Κανετίδου, Ιόλη Μπενέκου, Σοφία Τορνάρου 2, Λυδία Μαυρωτά, Κατσιμπρή, Κλαψιανού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 2, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 2, Τριχά 1, Ξενάκη 3, Σιούτη, Πλευρίτου Μαργ. 2, Σάντα, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη, Νίγκρο, Δρακωτού, Χριστοδούλου-Άουτ.

Διαιτητές: Δασκαλοπούλου, Βασιλείου

Αλυτάρχης: Θέμης Χατζής

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος