ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / Ναταλία Τσερνέσκα

«Στόχος ένα πλήρες ρόστερ»

  05.11.2013 12:55       745

Για το καμπ επιλογής των αθλητριών για τις Εθνικές ομάδες Γυναικών,Κορασίδων και Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί στο καταδυτήριο του Αγ.Κοσμά στις 10 Νοέμβρη και τις ελπίδες για τη στελέχωση τους,  με τη καλύτερη δυνατή σύνθεση, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, η Ναταλία Τσερνέσκα, ομοσπονδιακή προπονήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης.

«Είναι το εναρκτήριο καμπ της χρονιάς, θέλουμε να ξεκινήσουμε δυναμικά και να έχουμε το πληρέστερο ρόστερ σε όλες μας τις ομάδες», σχολίασε η  πολύπειρη τεχνικός, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και  στους στόχους οι οποίοι απο τώρα μπαίνουν σε πρώτο πλάνο και αφορούν το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο, τον ερχόμενο Αύγουστο. «Η προετοιμασία θα είναι σκληρή αλλά θα προετοιμαστούμε έτσι ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στο Βερολίνο. Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος της σεζόν», ήταν τα λόγια της.

Υπενθυμίζεται ότι μία μέρα μετά την επιλογή τους(11/11), οι Γυναίκες θα μπουν σε ρυθμούς προπονήσεων, με την έναρξη του καμπ προετοιμασίας τους , ενώ η αντίστοιχη ημερομηνία για τις Κορασίδες και Νεανίδες έχει οριστεί για τις 20 Νοεμβρίου. Σημειώνεται ότι το ΕΑΚ Αγίου Κοσμά, θα φιλοξενήσει και το σεμινάριο κριτών συγχρονισμένης κολύμβησης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 9 και 10 Νοεμβρίου με θέμα τις αλλαγές κανονισμών στο άθλημα και ώρα προσέλευσης στις 09:30 το πρωί.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος