ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Γιάννης Δημαρέλος

«Στόχος η παραμονή στην Α1»

  28.07.2014 13:54       605

Ο ΝΟΒΑ πανηγυρίζει από χθες την άνοδο στην Α1 κατηγορία. Η κορίτσια του Γιάννη Δημαρέλου, πραγματοποίησαν 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην τελική φάση της Α2 γυναικών και πήραν το εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία.

Ιδιαίτερα χαρούμενος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο προπονητής της Βολιώτης ομάδας. «Η χαρά μας είναι τεράστια γιατί καταφέραμε μία μεγάλη επιτυχία για την υδατοσφαίριση του Βόλου. Ήταν μεγάλη μας τιμή που είχαμε στο ράστερ μας παίκτριες διεθνούς φήμης όπως η Τσουρή, η Λαρά, οι αδερφές Μπαλωμενάκη και η Δημητροκάλλη, η οποίας βοήθησαν τα μέγιστα με την παρουσία τους. Θέλουμε να ενισχυθεί κι άλλο η ομάδα για την νέα σεζόν, ώστε να μην αποτελέσουμε ένα «πυροτέχνημα» στην Α1 κατηγορία. Στόχος μας είναι η παραμονή».

Από την πλευρά της η φουνταριστός της ομάδας, Γούλη Λαρά, υποστήριξε: «Ο στόχος μας ήταν εξαρχής η άνοδος, δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια. Η Α1 είναι δύσκολη κατηγορία, αλλά επειδή «τρώγοντας έρχεται η όρεξη»... εμείς στοχεύουμε στην παραμονή».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος