ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Μιχάλης Τριανταφυλλίδης

«Στόχος η συνεχής βελτίωση του θεσμού»

  16.11.2012 15:59       932

Με αφορμή την τελετή απονομής του επάθλου Forthnet για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (19/11) στις 20:00, ο ειδικός συνεργάτης της Forthnet Sports Events κ. Μιχάλης Τριανταφυλλίδης μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ αναφορικά με το θεσμό:

«Έχουν συμπληρωθεί δέκα ολόκληρα χρόνια διεξαγωγής του θεσμού της Forthnet. Συγκεκριμένα, φέτος διανύουμε την 11η χρονιά όσον αφορά το άθλημα του βόλεϊ και την 9η χρονιά στην υδατοσφαίριση. Είναι ένας θεσμός καθιερωμένος, πλέον, και στα δύο αθλήματα που βοηθάει σε αυτό που ονομάζουμε «star system». Αναδεικνύει κάποιους αθλητές, οι οποίοι επιβραβεύονται για την προσπάθειά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Την σύνθετη αυτή διαδικασία αναλαμβάνουν δημοσιογράφοι, οι οποίοι με τη βαθμολογία τους συμβάλλουν ώστε να υπάρχει πλουραλισμός και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αξιοκρατία», δήλωσε ο κ. Τριανταφυλλίδης και συνέχισε αναφερόμενος στην τελετή της Δευτέρας:

«Αναμένεται να είναι μια λαμπερή γιορτή, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, εκ μέρους και του Ομίλου της Forthnet και της Nova που θα μεταδώσει απευθείας την τελετή απονομής. Όσον αφορά τη νέα αγωνιστική σεζόν, έχουμε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία, καθώς σήμερα ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες της 1ης αγωνιστικής στο πόλο, και ελπίζουμε να είναι εφάμιλλη της περσινής και ακόμα καλύτερη. Σκοπός μας είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να καλύπτουμε οποιαδήποτε κενά που τυχόν υπάρχουν».

Σημειώνεται ότι τις πρώτες θέσεις για τα έπαθλα Forthnet και Forthnet Rookie of the year της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012 στο πόλο, κατέλαβαν οι αθλητές Αλέξανδρος Γούνας (133 βαθμοί) και Μανώλης Σολανάκης (47 βαθμοί) αντίστοιχα. Στις γυναίκες, τον ανάλογο τίτλο κατέκτησε η Αλεξάνδρα Ασημάκη (77 βαθμοί), ενώ το έπλαθλο Forthnet Rookie of the year μοιράστηκαν οι Άλκηστις Μπενέκου και Στεφανία Χαραλαμπίδου (62 βαθμοί έκαστη).

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος