ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Κώστας Δήμου

«Στόχος μας η πρώτη θέση»

  28.11.2013 12:17       586

Το ευρωπαϊκό ταξίδι της Βουλιαγμένης ξεκινά από το Μάντσεστερ της Αγγλίας. Τα κορίτσια του ΝΟΒ στο πλαίσιο του Euro League θα αντιμετωπίσουν δυνατούς αντιπάλους για τον τρίτο όμιλο.Η ομάδα του Κώστα Δήμου θα διεκδικήσει την πρωτιά στον όμιλο της με αντίπαλους τις Οριζόντε Κατάνια,Λέιντεν,Ζέντες, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ.Οι αγώνες θα ξεκινήσουν σήμερα και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου.

Ο Κώστας Δήμου σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρώτη θέση χωρίς φυσικά να αγνοεί τη δυσκολία των παιχνιδιών. «Απο την πλευρά μας έχουμε ολοκληρώσει την προετοιμασία μας και είμαστε έτοιμοι. Δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα τραυματισμού και ταξιδεύουμε στο Μάντσεστερ με στόχο την κορυφή του ομίλου στο τέλος των παιχνιδιών. Πιο δύσκολες ομάδες στον όμιλο είναι η ιταλική Οριζόντε Κατάνια και η Λέιντεν, αλλά ευελπιστώ οτι θα τις κερδίσουμε και θα καταφέρουμε τελικά να τερματίσουμε στην πρώτη θέση στον όμιλο μας».

Ο Έλληνας τεχνικός έχει στη διάθεση του γι΄αυτά τα παιχνίδι τις εξής πολίστριες: Έλενα Κουβδου ,Νιόβη Ζόφολη, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Έλενα Ξενάκη,Βασιλική Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Χριστίνα Τσουκαλά, Τίνα Κοντογιάννη, Αγγελική Γερολύμου ,Αντιγόνη Ρουμπέση και Μαρία Ντάσιου.Μαζί τους θα ταξιδέψουν η βοηθός προπονητή Κική Λιόση, η μάνατζερ της ομάδας Κελίνα Κάντζου και ο γιατρός της ομάδας Αντώνης Τσαλκάνης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Βουλιαγμένη-Λίβερπουλ (σήμερα, 19:00), Μάντσεστερ-Βουλιαγμένη (Παρασκευη 29/11, 20:20), Βουλιαγμένη-Ζέντες ( Σάββατο 30/11, 10:40), Βουλιαγμένη-Οριζόντε Κατάνια ( Σάββατο 30/11, 19:00), Λέιντεν-Βουλιαγμένη (Κυριακή 1/12, 10:40). Οι ώρες είναι τοπικές.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος