ΤΕΧΝΙΚΗ / Ουίλλιαμ Μπάλντουιν

«Στόχος μας τα μετάλλια στο Πανευρωπαϊκό»

  09.07.2012 16:19       1078

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Κατηγοριών Τεχνικής κολύμβησης, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο που πέρασε στην Θεσσαλονίκη, ήταν αναμφισβήτητα ο Ουίλλιαμ Μπάλντουιν.

Ο κολυμβητής από τον σύλλογο ΑΡΓΩ, μετά το Πανελλήνιο ρεκόρ 15.82 που σημείωσε στα 50μ. επιφάνεια την πρώτη ημέρα του πρωταθλήματος, κατάφερε επίσης να πετύχει και νέο Παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ. επιφάνεια Ανδρών με επίδοση 34.66.

Ο παγκόσμιος ρέκορντμαν δήλωσε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας: «Το ρεκόρ στο αγώνισμα των 100μ. επιφάνειας το περίμενα, καθώς το είχα προπονήσει αρκετά. Μεγάλη έκπληξη για εμένα ήταν το ρεκόρ που πέτυχα στο 200άρι πριν από δύο μήνες. Γενικότερα, είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μου. Επόμενος στόχος μου από εδώ και στο εξής είναι το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπου ελπίζω να κερδίσουμε μετάλλια τόσο στη σκυταλοδρομία όσο και στα ατομικά αγωνίσματα».

Τέλος, ο Ουίλλιαμ Μπάλντουιν δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους τον στηρίζουν στην προσπάθειά του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον προπονητή μου, Γιώργο Μυρίλο, τη μητέρα μου που έχει θυσιαστεί για εμένα, καθώς επίσης και τον Θανάση Πάφο».      

Στην φωτογραφία ο Ουίλλιαμ Μπάλντουιν (στην μέση).

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος