ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Μάριος Καλαφάτης

«Στόχος μου μια αξιοπρεπής εμφάνιση»

  06.09.2012 13:14       881

Ένας από τους Έλληνες κολυμβητές που θα πάρουν μέρος στο 14ο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα OPEN WATER Ανδρών-Γυναικών, το οποίο πρόκειται να διεξαχθεί στο Πιομπίνο της Ιταλίας (12-16/9), είναι και ο Μάριος Καλαφάτης.

Ο νεαρός κολυμβητής του Ολυμπιακού, ο οποίος πρόκειται να αγωνιστεί στα 5, 10 και 25χλμ., μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για την μέχρι τώρα εξέλιξη των προπονήσεών του αλλά και τις προσδοκίες του: «Η προετοιμασία μου πηγαίνει πολύ καλά. Για την ακρίβεια, όπως ακριβώς θέλαμε μαζί με τον προπονητή μου Νίκο Γέμελο και τον βοηθό του Στέλιο Φιλόπουλο. Από το πρωτάθλημα αυτό περιμένω πάνω απ’ όλα μια αξιοπρεπή εμφάνιση και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο είναι δυνατό».

Ο Μάριος Καλαφάτης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο αγώνισμα των 25χλμ., στο οποίο πρόκειται να εκπροσωπήσει για πρώτη φορά την Ελλάδα μαζί με τον Σπύρο Αρνιακό, λέγοντας:

«Δεν είμαι καθόλου αγχωμένος όσον αφορά τη συμμετοχή μου στο αγώνισμα των 25χλμ. Αντιθέτως, είναι κάτι που επιθυμούσα εδώ και καιρό και χαίρομαι που μετά από τόσα χρόνια δουλειάς και προπόνησης, όντας αθλητής μεγάλων αποστάσεων, έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ. Στόχος μου και στα 25χλμ. είναι η κατάκτηση μιας καλής θέσης και όχι απλά να τερματίσω».  

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος