ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Αλέξανδρος Γούνας

«Στόχος μου να διατηρήσω τα κεκτημένα»

  20.11.2012 13:35       920

Σε μια πολύ εντυπωσιακή τελετή, την οποία διοργάνωσε ο Όμιλος Forthnet, βραβεύθηκαν χθες οι καλύτεροι αθλητές του πόλο για την αγωνιστική σεζόν 2011-2012. Πολυτιμότερος παίκτης της χρονιάς, συγκεντρώνοντας 133 βαθμούς, αναδείχθηκε ο υδατοσφαιριστής Αλέξανδρος Γούνας. Ο περιφερειακός της Βουλιαγμένης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ για την διάκρισή του:

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα αυτό το βραβείο. Σίγουρα αποτελεί μια επιτυχία της προσπάθειας, όχι μόνο της δικής μου, αλλά όλης της ομάδας. Το χρωστάω στον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου. Είναι κάτι ξεχωριστό γιατί είναι η πρώτη μου φορά σε μια τέτοια διάκριση», δήλωσε ο 23χρονος αθλητής και συνέχισε αναφερόμενος στο θεσμό:

«Είναι πολύ σημαντικό όμιλοι σαν τη Forthnet να δίνουν το βροντερό παρών σε τέτοιες εκδηλώσεις. Δύο αθλήματα, όπως το πόλο και το βόλεϊ, τα οποία θεωρούνται παραγκωνισμένα, έχουν χαρίσει μεγάλες επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό και είναι σημαντικό να αναγνωρίζονται».

Αναφορικά με τους στόχους του από εδώ και στο εξής, ο Αλέξανδρος Γούνας δήλωσε: «Στους στόχους μου είναι να διατηρήσω τα κεκτημένα. Επιπλέον, από τους μεγαλύτερους στόχους μου αποτελεί η συμμετοχή σε μια Ολυμπιάδα. Σίγουρα, η προοπτική του εξωτερικού είναι κάτι που ενδιαφέρει κάθε αθλητή. Όσον αφορά τους ομαδικούς στόχους, η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου σε συνδυασμό με μία καλή ευρωπαϊκή πορεία θα ήταν το ιδανικότερο».

Στη φωτογραφία ο Αλέξανδρος Γούνας (δεξιά) με τον Μανώλη Σολανάκη και την Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος