ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / Αλέξανδρος Καπισίδης

«Στόχος μου το όριο για το Ευρωπαϊκό»

  14.02.2012 15:57       1560

Ο Αλέξανδρος Καπισίδης είναι ο συνεχιστής της ελληνικής κολύμβησης στις μεγάλες αποστάσεις, που τόσες μεγάλες διακρίσεις ,μας έχει χαρίσει τα τελευταία χρόνια.

Ο 17χρονος κολυμβητής της Ολυμπιάδας 73, ειδικεύεται στα 400μ., 800μ. και 1500μ. ελεύθερο με υψηλούς στόχους. Ο ίδιος δηλώνει ευχαριστημένος από την παρουσία του στους Χειμερινούς αγώνες κατηγοριών, του Νότου, που ολοκληρώθηκαν την περασμένη Κυριακή, στη Νίκαια: « Είχα προετοιμαστεί καλά για αυτούς τους αγώνες. Μου βγήκαν καλοί χρόνοι στο 400άρι και το 1500άρι και ετοιμάζομαι να πάρω μέρος στους χειμερινούς αγώνες της ΟΠΕΝ, όπου θα πάρω μέρος  στα 800μ. ελεύθερο, με στόχο ένα καλό χρόνο και γιατί όχι και ένα πανελλήνιο ρεκόρ».

Ο Αλέξανδρος Καπισίδης, αναφέρεται και στο μεγάλο του στόχο για φέτος, που είναι το Ευρωπαϊκό εφήβων-νεανίδων: «Είναι ο μεγάλος μου στόχος για φέτος, με τους δύο προπονητές μου τον Θανάση Γιαννόπουλο και τον Παντελή Γκολέ, έχουμε δουλέψει για αυτούς τους αγώνες. Πιστεύω ότι μπορώ να πιάσω το όριο και στη συνέχεια στη διοργάνωση, να καταφέρω να μπω και στην 8άδα, χωρίς να αποκλείω και κάτι καλύτερο, το οποίο είναι πάντα καλοδεχούμενο. Έχω κολυμπήσει σε χρόνους κάτω από το όριο, έχω χρόνο στο 400άρι 3:59.00, οπότε ένα πέρασμα ανάλογο, ή γύρω στο 4:04 μπορέσει να μου δώσει το χρόνο και το όριο».

Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από εκκίνηση αγώνων

Γραφείο Τύπου: Νίκος Χαραλαμπόπουλος