ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Χάρης Καρακαϊδός

«Στόχος μου το Χειμερινό ΟΠΕΝ»

  13.02.2012 17:11       1298

Από τους κολυμβητές που ξεχώρισαν στους  Χειμερινούς αγώνες κατηγοριών, που διεξήχθησαν στο κολυμβητήριο της Νίκαιας, ήταν ο Χάρης Καρακαϊδός.

Ο κολυμβητής του Περιστερίου, δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του, αλλά όπως τόνισε και ο ίδιος στις δηλώσεις του, αυτοί οι αγώνες ήταν ένα τεστ ενόψει των Χειμερινών ΟΠΕΝ, που θα πάρει μέρος, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Λάρισα: «Δεν ήταν στους στόχους μου αυτοί οι αγώνες των κατηγοριών. Απλά τους είδα σαν ένα καλό τεστ, για τον επόμενο στόχο μου,  ο οποίος είναι οι Χειμερινοί αγώνες ΟΠΕΝ, στη Λάρισα. Όλη η δουλειά, που κάνουμε με τον προπονητή μου, τον κ. Ορφανίδη, είναι για την ΟΠΕΝ».

Ο πρωταθλητής του υπτίου, αναφέρθηκε και στο όριο του Ευρωπαϊκού, αλλά επισήμανε ότι δεν αγχώνεται: «Στόχος μου είναι να κάνω ένα καλό χρόνο, ώστε να πιάσω το όριο, για το Ευρωπαϊκό εφήβων-νεανίδων. Πέρυσι κολύμπησα αρκετές φορές κάτω από το όριο, αλλά θα πρέπει να το επαναλάβω και φέτος. Δεν αγχώνομαι, γιατί έχω αρκετές ευκαιρίες, να πιάσω το όριο,  μέχρι και το τουρνουά «Ακρόπολις». Στο Χειμερινό ελπίζω να βγει ο καλός χρόνος και το όριο» .

Στη φωτογραφία ο Χάρης Καρακαϊδός

Γραφείο Τύπου: Νίκος Χαραλαμπόπουλος