ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / Οδυσσέας Μελαδίνης

«Στόχος να πιάσω τα όρια για το Βερολίνο»

  16.06.2014 14:50       896

Το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ ελεύθερο με εξαιρετική εμφάνιση και χρόνο 22:52 κατέκτησε ο Οδυσσέας Μελαδίνης  στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης Σέτε Κόλι που διεξήχθη στη Ρώμη και ολοκληρώθηκε την Κυριακή.

Ο Έλληνας κολυμβητής μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για την εμπειρία του στη διοργάνωση, η οποία για εκείνον ήταν ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας ενόψει του Πανελληνίου πρωταθλήματος ΟΠΕΝ που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο του Αλίμου: « Ήταν μια δύσκολη διοργάνωση, το επίπεδο ιδιαίτερα υψηλό γιατί συμμετέχουν πολλοί καλοί αθλητές. Είναι και ένα από τα τελευταία μίτινγκ προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό στο Βερολίνο, γι' αυτό και οι αθλητές παρουσιάζονται πολύ σοβαροί για να δουν ακριβώς σε ποια κατάσταση βρίσκονται. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, έδειξα ότι είμαι σε καλή κατάσταση».

Ο αθλητής του Ολυμπιακού διευκρίνισε ότι στόχος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι να πιάσει τα όρια που θα τον οδηγήσουν στο Ευρωπαϊκό στο Βερολίνο: «Η τρίτη ημέρα  και οι τελικοί στη Ρώμη δεν ολοκληρώθηκαν, θα είχα ίσως μια ευκαιρία να κάνω μια καλή εμφάνιση και να πιάσω κάποια όρια. Από κει και πέρα όμως, υπάρχει το Πανελλήνιο, όπου θα διεκδικήσω τη συμμετοχή μου στο Ευρωπαϊκό. Είναι ο στόχος για το καλοκαίρι».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος