ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Κέλλυ Αραούζου

«Στόχος το μετάλλιο σε ατομικό αγώνισμα»

  16.10.2013 12:19       811

Αυτό που στερήθηκε πέρυσι εις διπλούν για ελάχιστα δέκατα του δευτερολέπτου, να ανεβεί δηλαδή στο βάθρο των νικητών, θέλει να κάνει φέτος πράξη η Κέλλυ Αραούζου.

Η διεθνής μας κολυμβήτρια της ανοικτής θάλασσας, είχε μία ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά, αφού κατέκτησε το πρώτο της μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα, όντας 2η στο ομαδικό, μαζί με τους Σπύρο Γιαννιώτη και Αντώνη Φωκαΐδη στη Βαρκελώνη.

Η 22χρονη κολυμβήτρια, που στην πρωτεύουσα της Καταλονίας τερμάτισε 4η στα 5 και τα 10χλμ., φέτος θα λάβει μέρος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοικτής θάλασσας του Βερολίνου. Η Αραούζου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για τους φετινούς στόχους της, αλλά και για το πώς τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τον υγρό στίβο ενδέχεται να επηρεάσουν την προετοιμασία εκείνης και των συναθλητών της:

«Η νέα χρονιά αναμένεται δύσκολη και με πολλά προβλήματα πάλι με τα κολυμβητήρια. Ας ελπίσουμε να μην μας επηρεάσουν τόσο ώστε να μην μπορούμε να συνεχίσουμε. Αυτό είναι το Α και το Ω. Αν όλα πάνε καλά θα συμμετέχω στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βερολίνο σε όλα τα αγωνίσματα».

Οι οικονομικές δυσκολίες είναι κάτι που ίσως κρατήσει την Κέλλυ Αραούζου μακριά από κάποιες διοργανώσεις. «Λόγω οικονομικών προβλημάτων ίσως δεν μπορέσω να συμμετέχω σε κάποιους αγώνες πριν από το πανευρωπαϊκό στο εξωτερικό, όπως έκανα τα προηγούμενα χρόνια,  αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να το συζητήσουμε αυτό. Θα το γνωρίζω σίγουρα εν καιρώ».

Αναφορικά με τους στόχους της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου, δήλωσε. «Στόχος μου πάλι στη μεγάλη αυτή διοργάνωση είναι το μετάλλιο σε κάποιο ατομικό μου αγώνισμα. Το ομαδικό είναι γνωστή ιστορία πλέον, αλλά πάντα θα κυνηγάμε το καλύτερο, και εννοείτε πως δεν επαναπαύεται κάνεις μας».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος