ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Χάρης Καρακαϊδός

Στόχος το ρεκόρ και η διάκριση στο Πανευρωπαϊκό

  05.04.2012 09:38       1108

Από τους πρωταγωνιστές των πολυεθνών αγώνων της Κοΐμπρα ήταν ο Χάρης Καρακαϊδός (ΦΩΤΟ). Ο νεαρός κολυμβητής κατάφερε να πετύχει με νέο ρεκόρ αγώνων στα 200μ ύπτιο (2:02.82) επιβεβαίωσε το όριο για το Ευρωπαϊκό Εφήβων- Νεανίδων, ενώ και στα 100μ ύπτιο εξασφάλισε την παρουσία του στη διοργάνωση μετά την επίδοσή του με χρόνο 56.90

Για την παρουσία του στην πορτογαλική πόλη μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο ίδιος ο αθλητής, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την απόδοσή του:

«Οι επιδόσεις μου ήταν πολύ καλές ιδιαίτερα εάν αναλογιστούμε το γεγονός ότι ήμουν κουρασμένος και με χωρίς προπονήσεις. Ο στόχος μου ήταν να πετύχω καλούς χρόνους κοντά στα ρεκόρ μου και να δω σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκομαι. Είμαι ικανοποιημένος που κατάφερα χρόνους οι οποίοι ήταν κάτω από τα ρεκόρ μου».

Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος βρίσκεται στη Σερβία για προετοιμασία δήλωσε για τους μελλοντικούς του στόχους: «Μέχρι το τέλος της σεζόν θα ήθελα να πετύχω ένα πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ ύπτιο. Ήδη οι χρόνοι μου είναι πολύ κοντά. Επίσης θα ήθελα μία διάκριση και ένα μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες», τόνισε και όταν ρωτήθηκε για το χρυσό αποκρίθηκε: «Γιατί όχι και το χρυσό;».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος