ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Συγκλονιστικό ματς και ισοπαλία 6-6 στο Παλαιό Φάληρο - ΝΟ Χανίων (photos)

  12.01.2019 19:18       668

Παιχνίδι με συνασπαστική εξέλιξη έγινε στο Ρέστειο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου, αυτό που έκλεισε και την αυλαία της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, όπου τελικά η τοπική ομάδα και ο ΝΟ Χανίων αναδείχθηκαν ισόπαλοι 6-6.

Οι φιλοξενούμενοι Χανιώτες, που βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα το τελευταίο διάστημα, πήραν ένα προβάδισμα με 3-0, αλλά οι Φαληριώτες αντεπιτέθηκαν, ισοφάρισαν και πέρασαν μπροστά με 4-3. Η ομάδα του Μαχαίρα πέρασε και πάλι με 5-4 και 6-5, αλλά το συγκρότημα του Τεό Λοράντου ισοφάρισε στο τελικό 6-6 με τον Τρούλο, 3 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε του παιχνιδιού, στον παίκτη παραπάνω.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: "Μετά το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Νο 4 του ΝΟ Χανίων Νάστραν για έντονη διαμαρτυρία".

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 6-6

Οκτάλεπτα: 1-3, 1-0, 2-1, 2-2.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Τεό Λοράντος): Κατσαγούνος Δ., Γωνιωτάκης 2, Γαρδίκας 2, Αλαφραγκής, Βιτέλλας, Τοράκης, Τσολακούδης, Ρομπόπουλος, Αλεξίου, Τρούλος 2, Ντε Σόουζα, Δήμου Δ., Μητράκης, Κατσαγούνος Γ., Μοοσχοβέλης.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης 1, Πετρόχειλος, Νάστραν, Χατζηκυριακάκης 2, Μπατάκης, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης.

Διαιτητές: Μπιράκης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλλης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής