ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Συγκλονιστικό ματς και ισοπαλία στο Λαιμό, ΝΟΒ - ΠΑΟ 10-10

  12.12.2015 17:23       1265

ΦΩΤΟ: Τέσσερα γκολ πέτυχε ο Μάνθος Βουλγαράκης

Το ματς στο κολυμβητήριο του Λαιμού, ανάμεσα στoν γηπεδούχο ΝΟ Βουλιαγμένης και τον Παναθηναϊκό, για την 9η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, δικαιολόγησε στο έπακρο το χαρακτηρισμό του ως ντέρμπι και απέδειξε ότι οι δύο αυτές (ισάξιες, όπως φάνηκε) ομάδες θα δώσουν μάχη μέχρι το φινάλε, μαζί με τον Εθνικό, για τη 2η θέση του πρωταθλήματος.

Η κόντρα στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης ήταν συγκλονιστική με συνεχή εναλλαγή στο σκορ, δυνατές μονομαχίες, νεύρα και διαμαρτυρίες και τους πολύ καλούς έμπειρους φουνταριστούς, τον Μάνθο Βουλγαράκη του ΝΟΒ (που ήταν και ο κορυφαίος του αγώνα, πετυχαίνοντας και 4 γκολ) και τον "γερόλυκο" Γιώργο Αφρουδάκη του Παναθηναϊκού, να ξεχωρίζουν.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο ΝΟΒ είχε καταφέρει να προηγηθεί με 9-7, αλλά οι πράσινοι μείωσαν αρχικά και στη συνέχεια ισοφάρισαν με τον Σαρτζετάκη, 2 λεπτά πριν από τη λήξη του ματς. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με δύο πέναλτι. Ο Γ. Αφρουδάκης το κέρδισε για τον ΠΑΟ και ο Κονγουέι το μετέτρεψε σε γκολ, για να δώσει προβάδισμα στον Παναθηναϊκό, 51 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, ενώ ο νεαρός Καλαϊτζής το κέρδισε για τη Βουλιαγμένη, ευστόχησε ο Χρυσοσπάθης και έγραψε το τελικό 10-10.

Ο ΝΟΒ είχε μέτριο ποσοστό στο παίκτη παραπάνω 3/7 και στηρίχθηκε κυρίως στα γκολ του φουνταριστού της και στην περιφέρεια, ενώ ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ εύστοχος στον παραπάνω με 5/6.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 10-10

Οκτάλεπτα: 1-2, 5-3, 2-1, 2-4.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Τσαλκάνης Καραμπέτσος
Βουλγαράκης 4 Καπετανάκης
Δελαγραμμάτικας 2 Σαρτζετάκης 1
Βελώνιας Καλογεράκος
Χρυσοσπάθης 2 Βιτέλας 1
Ρομπόπουλος Πρίμορατς 1
Αφρουδάκης Χρ. 1 Κονγουέι 2
Ελμισιάν Καρούντζος 1
Καλής Αφρουδάκης Γ. 2
Καπότσης 1 Δερμιτζάκης Δ.
Παπαδόγκωνας Τοράκης 1
Καλαϊτζής Γαβαλάς Ι. 1
Ζερδεβάς Καλομενίδης
Παπαλουκάς Πανταζόπουλος
Παπαγεωργίου Μπερτόλης
Προπονητής: Κώστας Λούδης Προπονητής: Τεό Λοράντος

Διαιτητές: Κουρέτας, Σταυρίδης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής