ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Συγχαρητήρια από φορείς και απλούς φιλάθλους για την πρόκριση της Εθνικής Ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες

  23.02.2021 15:50       854

Τα συγχαρητήρια για την πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, συνεχίζουν να καταφτάνουν στα γραφεία της ΚΟΕ, από φορείς και απλούς φιλάθλους.

Ανάμεσα τους, από την Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων (ΕΟΕ), τον Σύνδεσμο Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΔΥ), τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και το ΚΚΕ.

Εκ μέρους του Προέδρου και όλων των Μελών της Ολομέλειας, παρακαλούμε να δεχτείτε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την πρόκριση της Εθνικής Ομάδα Ανδρών Υδατοσφαίρισης στο Ολυμπιακό τουρνουά του Τόκυο 2020.

Παρακαλούμε διαβιβάσετε στους αθλητές, στους προπονητές και σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας αυτής τα θερμά συγχαρητήρια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής καθώς και την πεποίθηση ότι η πρόκριση αυτή θα συνοδευτεί με μια επιτυχημένη πορεία και διάκριση στο Ολυμπιακό τουρνουά του Τόκυο”, αναφέρει μεταξύ των άλλων η ΕΟΕ.

Μπορεί να μας έχετε χαρίσει πολλές και μεγάλες επιτυχίες, η χθεσινή όμως θεωρούμε ότι ήταν από τις μεγαλύτερες μια πραγματοποιήθηκε κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Ευχόμαστε και επιθυμούμε η ομάδα αυτή που χθες μας έκανε να συγκινηθούμε και να χαρούμε τόσο πολύ, να κατακτήσει ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες...”, τονίζει το ΣΕΔΥ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου σας παρακαλεί να διαβιβάσετε τα πιο θερμά του συγχαρητήρια στη μεγάλη Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Ανδρών που για 16η φορά προκρίθηκε σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Είμαστε βέβαιοι ότι, η σπουδαία αυτή ομάδα, θα κάνει για μια ακόμη φορά όλη την Ελλάδα υπερήφανη.

Επίσης, παρακαλούμε να διαβιβάσετε τα συγχαρητήρια μας στον προπονητή και σε όλο το επιτελείο, καθώς και στη Διοίκηση της Ομοσπονδίας για τη διαρκή και ουσιαστική στήριξη”, επισημαίνει ο ΠΣΑΤ.

Μεγάλη νίκη για μια μεγάλη ομάδα. Συγχαρητήρια για την Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, που με τη νίκη της απέναντι στη Ρωσία, πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο”, υπογραμμίζει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ