ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Συγχαρητήρια από την Πολιτεία σε Χρήστου και Κοντιζά

  05.09.2013 17:58       1539

Στο Υπουργείο Πολιτισμού βρέθηκαν το μεσημέρι οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές της κολύμβησης, Απόστολος Χρήστου και Μιχάλης Κοντιζάς, συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους, Γιάννη Ορφανίδη και Μανώλη Κουτσουδάκη αντίστοιχα.

Τους περίμεναν εκεί ο Υπουργός Πολιτισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος μαζί με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό.

Οι δύο εκπρόσωποι της Πολιτείας έδωσαν συγχαρητήρια στους αθλητές και τους προπονητές και εκφράστηκαν κολακευτικά για τις επιτυχίες τους.

Χαρακτηριστική η δήλωση του Υπουργού Πολιτισμου, ο οποίος τόνισε: «Οι επιτυχίες σε τέτοιο επίπεδο αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή και κάτω από μια πολύ δύσκολη δημοσιοοικονομική συγκυρία είναι εκατό φορές μεγαλύτερες σε σχέση με το παρελθόν».

Ο κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε επίσης ότι είναι γνώστης των προβλημάτων με τη δυσλειτουργία των κολυμβητηρίων και υποσχέθηκε ότι η Πολιτεία θα κάνει τα πάντα για να σταθεί στο πλευρό των αθλητών υψηλού επιπέδου.

Οι δύο υπουργοί έκαναν ερωτήσεις σε προσωπικό επίπεδο στους αθλητές και αντελήφθησαν τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά την περίοδο της προετοιμασίας τους.

Από την πλευρά τους, τόσο οι πρωταθλητές, όσο και οι προπονητές τους, εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για τα παρατεινόμενα προβλήματα στο χώρο των κολυμβητηρίων και επεσήμαναν για άλλη μια φορά στους πολιτειακούς παράγοντες την υποχρέωση της Πολιτείας να στηρίξει τους αθλητές υψηλού επιπέδου.  

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος