ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Συγχαρητήρια για την Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων

  11.12.2012 13:45       1175

ΦΩΤΟ: Η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων, κατά την άφιξη της στο "Ελ. Βενιζέλος"

 

Τα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Περθ, από την Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Νεανίδων, καταφθάνουν στα γραφεία της ΚΟΕ, από φορείς, σωματεία, κόμματα κ.λπ.

Μεταξύ αυτών, της Εθνικής μας ομάδα Ποδοσφαίρου, του Διομήδη Άργους, Κυπελλούχου Ευρώπης φέτος στο Χάντμπολ, της Γενικής Γραμματέα Αθλητισμού Κ. Γιαννακίδου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη, του Βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη, του ΝΟ Χανίων και του ΟΦΗ.

Αναφέρει το συγχαρητήριο της Εθνικής ομάδας Ποδοσφαίρου:

«Σας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αυστραλίας, η οποία ήρθε πανάξια και ύστερα από επιβλητικές εμφανίσεις.

Η νέα επιτυχία σας, 16 μήνες μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, πιστοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τη σταθερά ανοδική πορεία της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Επιπλέον, απέδειξε για μια ακόμη φορά την ποιότητα των Ελλήνων αθλητών και τα αποτελέσματα που μπορούν να πετύχουν μέσα από μεθοδική και ομαδική δουλειά.

Ευχόμαστε από καρδιάς να γράψετε στο μέλλον και άλλες «χρυσές σελίδες» για λογαριασμό του ελληνικού αθλητισμού».

Του  Διομήδη Άργους:

«Αγαπητέ Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εκπληκτική επιτυχία της Εθνικής ομάδας των Νεανίδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Περθ. Το αντίκτυπο και η προσφορά αυτής της επιτυχίας στον Ελληνικό Αθλητισμό είναι ανεκτίμητη ειδικά στην παρούσα οικονομική συγκυρία της χώρας. Ως ενεργά μέλη του Ελληνικού Ερασιτεχνικού Αθλητισμού, αν και προερχόμαστε από άλλο χώρο, αισθανθήκαμε μεγάλη υπερηφάνεια και θα θέλαμε να σας το εκφράσουμε μέσω αυτής της επιστολής. Σας ευχόμαστε ειλικρινά πολλές αντίστοιχες επιτυχίες και στο μέλλον τόσο σε εθνικό όσο και σε σωματειακό επίπεδο.

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

Διοικούσα Επιτροπή Α.Ο. Διομήδη Άργους»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ