ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα

«Συγχαρητήρια σε όλες γι’ αυτή την επιτυχία»

  14.04.2013 22:04       933

Απόλυτα ευχαριστημένη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την εξαιρετική προσπάθεια των αθλητριών της, εμφανίστηκε η προπονήτρια του ΝΟ Χανίων, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα, μετά το τέλος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Συγχρονισμένης Κολύμβησης κατηγορίας Κορασίδων Α’, που διεξήχθη στο ανοικτό Κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου (12-14/4). Η 43χρονη τεχνικός του κρητικού συλλόγου τόνισε πως είναι μια απόλυτα επιτυχημένη σεζόν για την ομάδα, παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει:

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από την πρωτιά στο πρωτάθλημα και πάρα πολύ ικανοποιημένη από την προσπάθεια και την απόδοση των κοριτσιών στο πρωτάθλημα που μόλις τελείωσε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες.

Παρά την κακή οικονομική κατάσταση του συλλόγου μας και τις μεγάλες δυσκολίες με το κολυμβητήριό μας, αποδείξαμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε έστω και υπό αυτές τις συνθήκες.

Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα κορίτσια που συμμετείχαν σ’ αυτό το πρωτάθλημα και στους ανθρώπους που έκαναν τα πάντα για να διεξαχθεί με απόλυτη επιτυχία αυτή η διοργάνωση.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος