ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Δημήτρης Διαθεσόπουλος

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του ΝΟΒ

  04.05.2012 17:41       890


Από το Λονδίνο όπου βρίσκεται για την κλήρωση του Ολυμπιακού Τουρνουά Υδατοσφαίρισης, ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας για την μεγάλη επιτυχία του ΝΟ Βουλιαγμένης, στο Κίρισι της Ρωσίας.

Ο κύριος Διαθεσόπουλος δήλωσε πως είναι μια τεράστια επιτυχία του συλλόγου, αλλά και της ελληνικής υδατοσφαίρισης γενικότερα. Επίσης, επηρεασμένος και από το κλίμα που επικρατεί στο Λονδίνο, και τα θετικά σχόλια που λαμβάνει από τον κόσμο εκεί για την Εθνική Γυναικών, παρά τον αποκλεισμό της, έκανε σύγκριση των δυνατοτήτων της Βουλιαγμένης, με αυτή της Εθνικής μας ομάδας.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Βουλιαγμένης για αυτήν την τεράστια επιτυχία. Τα συγχαρητήρια, δεν τα αξίζουν μόνο τα κορίτσια που αγωνίζονται σκληρά εντός της πισίνας, αλλά και το προπονητικό τιμ που κάνει πολύ καλή δουλειά, και εξίσου στην διοίκηση της ομάδας. Η νίκη αυτή ήταν πολύ σημαντική, τόσο για  τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, όσο και για την ελληνική υδατοσφαίριση. Η νίκη αυτή είναι πολύ σπουδαία, αφού όχι μόνο έφερε την πρόκριση, αλλά και τον αποκλεισμό της διοργανώτριας του Φάιναλ Φορ» και συνέχισε λέγοντας «Οι απεριόριστες δυνατότητες της Βουλιαγμένης, εμφανίζουν και τις απεριόριστες δυνατότητες της Εθνικής ομάδας, που αποκλείστηκε μια άσχημη μέρα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως αυτό δεν σημαίνει, όπως φάνηκε, ότι έχει μείνει πίσω, αλλά ότι διατηρείται στην κορυφή του κόσμου και της Ευρώπης. Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στον τελικό».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος