ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / Χριστόδουλος Χούμας

«Συγχαρητήρια σε όλους για τη σπουδαία προσπάθεια»

  22.04.2013 16:43       1106

Για τη σπουδαία παρουσία της ελληνικής Εθνικής Ομάδας στους Βαλκανικούς Αγώνες της Λάρισας (20-21 Απριλίου), όπου οι αθλητές και οι αθλήτριές μας κατέκτησαν συνολικά 44 μετάλλια, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον πίνακα της γενικής κατάταξης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΚΟΕ για το άθλημα της κλασσικής κολύμβησης, Χριστόδουλος Χούμας, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Η Ελλάδα κατέκτησε όχι μόνο την πρώτη θέση από πλευράς αριθμού μεταλλίων, αλλά και σε βαθμολογία κοριτσιών και αγοριών, όπως πρώτη ήταν και στη γενική βαθμολογία, με πάρα πολύ μεγάλη διάφορα μάλιστα. Επίσης, μία ακόμη σπουδαία επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα ήταν αυτή του Μιχάλη Κοντιζά, ο οποίος αναδείχθηκε καλύτερος αθλητής της διοργάνωσης.

Αυτό δείχνει την πλήρη επιτυχία της χώρας μας στον παραδοσιακό αυτό θεσμό, κάτι που βέβαια στις δύσκολες αυτές συνθήκες έχει μεγάλη αξία. Οι Βαλκανικοί Αγώνες έγιναν μετά από πρωτοβουλία της χώρας μας. Με μοναδικό γνώμονα να μην χαθεί η δυνατότητα των κολυμβητών μας να συμμετάσχουν σε δυνατούς αγώνες, δίνοντας παράλληλα μεγάλη ικανοποίηση και χαρά στους νεαρούς μας αθλητές.

Τέλος, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν, ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή. Σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την προσπάθεια που κατέβαλαν, όπως και στους προπονητές τους. Πολλές ευχαριστίες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας που μας έδωσε την δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε αυτή τη διοργάνωση, όπως επίσης και στην Ομοσπονδία για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκανε, ώστε να έρθουν οι αγώνες στην Ελλάδα και να κυλήσουν όλα όπως έπρεπε.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος