ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Γιακουμάτος

Συγχαρητήρια στα κορίτσια και τον προπονητή

  08.07.2012 21:38       1390

Ο Νηρέας Χαλανδρίου κέρδισε την επάνοδο στην Α1 κατηγορία Γυναικών της υδατοσφαίρισης, μετά από ένα χρόνο απουσίας, καθώς πρώτευσε στο πρωτάθλημα της Α2, η τελική φάση του οποίου ολοκληρώθηκε το απόγευμα στη Λάρισα. Ο Δημήτρης Γιακουμάτος, μέλος του ΔΣ του Νηρέα και υπεύθυνος για το πόλο, αλλά και μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ, συγχαίρεις τις παίκτριες και τον προπονητή και τονίζει την προσπάθεια που έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες. 

Ο Δημήτρης Γιακουμάτος δήλωσε χαρακτηριστικά: "Συγχαρητήρια στον προπονητή Τάσο Πυρπιρή και σε όλα τα κορίτσια, παλιά και καινούργια, ιδιαίτερα για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά χωρίς σχεδόν καθόλου οικονομικές απολαβές. Διότι απέδειξαν ότι αγαπούν το χώρο και το άθλημα και θέλουν την ομάδα με το όνομα Νηρέας να τη βλέπουν στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας".

Ο κύριος Γιακουμάτος είπε ακόμα: "Από πλευράς διοίκησης υποσχόμαστε ότι όλα αυτά που δεν πήραν την περασμένη χρονιά θα τους τα προσφέρουμε και θα τα απολαύσουν την επόμενη σεζόν στην Α1 κατηγορία. Θερμά συγχαρητήρια από εμένα και όλο το ΔΣ. Θέλουμε καλή πορεία του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία. Τα κορίτσια - αν εξαιρέσεις τη Βούλα Κοζομπόλη, την οποία ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την προσφορά της- όλα τα υπόλοιπα κορίτσια είναι μικρής ηλικίας και έχουν ενθουσιασμό και πάθος για διάκριση. Ενα μεγάλο ευχαριστώ ιδιαίτερα στον χορηγό μας Δημήτρη Φαραντούρη ο οποίος βοήθησε με κάθε τρόπο για να έχει τουλάχιστον η ομάδα τα απαραίτητα".

Ο πρόεδρος του Νηρέα Χαλανδρίου Γιάννης Ψαράς δήλωσε από την πλευρά του: "Μπράβο στα κορίτσια για την αγωνιστική τους πειθαρχία και την επιμονή τους να ξαναφέρουν την ομάδα στα ψηλά. Συγχαρητήρια και στον προπονητή. Θα είμαστε δίπλα τους".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής