ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Άγγελος Φώσκολος

«Συλλογική δουλειά»

  04.06.2015 15:45       1839

Παρά τη φετινή άσχημη χρονιά για τον Πανιώνιο, που είχε ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό του στην Α2, το ιστορικό σωματείο της Αθήνας είχε παίκτες-σημεία αναφοράς για το φετινό πρωτάθλημα της Α1. Ο Άγγελος Φώσκολος, πραγματοποιώντας εξαιρετική χρονιά, τερμάτισε στην 1η θέση, της ειδικής ψηφοφορίας των δημοσιογράφων για το Έπαθλο Νovasports για τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο παίκτη, συγκεντρώνοντας 56 βαθμούς, 20 περισσότερους από τον δεύτερο Αλέξανδρο Παπαναστασίου, του Παλαιού Φαλήρου, ενώ ο Κωνσταντίνος Γούβης, του ΝΟ Βουλιαγμένης συγκέντρωσε 32.

Ο νεαρός φουνταριστός σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, τόνισε ότι το βραβείο που κέρδισε αποτελεί τιμή, ενώ δε ξέχασε να ευχαριστήσει τον Πανιώνιο ως σύλλογο για την σημαντική του βοήθεια προς αυτόν, στην αγωνιστική χρονιά που περάσει: «Το βραβείο αυτό αποτελεί τιμή για εμένα. Οφείλεται καθαρά στη συλλογική δουλειά και η νίκη μου βγήκε μέσα από την ομάδα. Ο σύλλογος με εμπιστεύτηκε, στηρίχθηκε επάνω μου, εφόσον ήμουν ο πρώτος και βασικός φουνταριστός της ομάδας, έκανα πολύ καλή χρονιά. Δυστυχώς αυτή η χρονιά δε συνδυάστηκε με την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Η ομάδα είχε καλές προοπτικές για τη χρονιά, η διοίκηση του Πανιωνίου τη βοήθησε πολύ, ήταν και οικονομικά κοντά στην ομάδα. Η απειρία μας στοίχησε, θεωρώ ότι ο Πανιώνιος θα ανέβει κατευθείαν στην Α1 και θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τα επόμενα χρόνια.

Σε ερώτηση για το ποιοι είναι oι επόμενοι στόχοι του, ο Άγγελος Φώσκολος σημείωσε: «Θέλω να είμαι στο Καζακστάν, με την Εθνική ομάδα. Επιπλέον, στόχος μου είναι να κάνω και του χρόνου μια καλή πορεία στην Α1, αν και θα βρίσκομαι σε άλλη ομάδα και όχι στον Πανιώνιο. Θέλω πάντως να πω ότι χρωστάω σε αυτή την ομάδα, τόσο εγώ, όσο και πολλά ακόμα άτομα και ότι θα την υπηρετήσουμε ξανά στο άμεσο μέλλον. Αυτό δε θα γίνει του χρόνου, αλλά τα επόμενα χρόνια».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ