ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Συνάντηση του Προέδρου της ΚΟΕ Κυριάκου Γιαννόπουλου με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη

  25.01.2022 10:55       608

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, είχε σήμερα Τρίτη 25/1, ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκος Γιαννόπουλος, στην έδρα της Περιφέρειας στην Πάτρα.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τα σημαντικά ζητήματα σε θέματα υποδομών του Υγρού Στίβου ιδιαίτερα στην Αιτωλοακαρνανία. Ο πρόεδρος τη ΚΟΕ έθεσε το θέμα της υποστήριξης και της δημιουργικής συνεργασίας με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την συνδιοργάνωση μεγάλων διεθνών διοργανώσεων στην περιοχή, μέσα από τα οποίες αναπτύσσεται και προβάλλεται ο Υγρός Στίβος και παράλληλα, ωφελείται η τοπική κοινωνία.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο της ΚΟΕ για την επίσκεψη του καθώς και την επιλογή της Πάτρας να φιλοξενήσει σήμερα Τρίτη 25/1 τον πρώτο διεθνή αγώνα της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Γυναικών για το 2022.

Τόνισε ότι θα είναι δίπλα στο έργο της διοίκησης της ΚΟΕ  για να καταστεί και η Δυτική Ελλάδας σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης του Υγρού Στίβου

Ο κ.Γιαννόπουλος παρέδωσε στον κ.Φαρμάκη τιμητική πλακέτα και ο Περιφερειάρχης με τη σειρά του πρόσφερε αναμνηστικά δώρα.

Ο  πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας βρίσκεται στην Αχαϊκή πρωτεύουσα με αφορμή την αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας Υδατοσφαίρισης των Γυναικών, απέναντι στην Ουγγαρία για τα προκριματικά του World League, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 25/1 στις 20:00 στο Κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος