ΤΕΧΝΙΚΗ

Συνεδριάσεις LEN και CMAS, σε Ενδιβούργο και Γενεύη

  25.09.2013 12:02       1421

ΦΩΤΟ: Στο Ενδιβούργο μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της ΚΟΕ και Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, για τη Γενική Συνέλευση της LEN

Στο Ενδιβούργο και την Γενεύη θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες ηγετικά στελέχη της ΚΟΕ, για να μετάσχουν σε συνεδριάσεις τόσο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κολύμβησης (LEN) όσο και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τεχνικής κολύμβησης (CMAS) αντίστοιχα.

Αύριο λοιπόν αναχωρούν στην πόλη της Σκωτίας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Σαρακατσάνης και ο τεχνικός σύμβουλος υδατοσφαίρισης Αντώνης Αρώνης, συνοδευόμενοι από την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΚΟΕ Αμαλία Κατερινοπούλου.

Αύριο επίσης, μεταβαίνουν στην Γενεύη, όπου συνεδριάζει την Παρασκευή (27/9) η επιτροπή Τεχνικής κολύμβησης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας με αντικείμενο τις αλλαγές κανονισμών, ο Ταμίας του ΔΣ της ΚΟΕ και Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλημάτων της CMAS Ηλίας Ξιάρχος και το Μέλος της Επιτροπής Τεχνικής κολύμβησης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Γιώργος Καρετζόπουλος.

Στο Ενδιβούργο, μεταξύ των άλλων, την Παρασκευή (27/9) θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του «Μπιρό» όπου μετέχει ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου, καθώς επίσης και τα μίτινγκ για τα καλεντάρια της ερχόμενης σεζόν (2013-14) στην Κολύμβηση, την Υδατοσφαίριση, τις Καταδύσεις, τη Συγχρονισμένη, το OPEN WATER και τους Μάστερς.

Το απόγευμα θα γίνει η Γενική Συνέλευση της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας (COMEN), όπου Πρόεδρος της είναι ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

 Το Σάββατο (28/9) θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της LEN.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ