ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Συνεργασία ΚΟΕ & ESCAPE CAR RENTALS, για το World Cup Γυναικών

  23.03.2023 13:01       577

Επίσημος Υποστηρικτής Μετακινήσεων, για την προκριματική φάση του World Cup υδατοσφαίρισης Γυναικών που θα διεξαχθεί από 19 έως 21 Απριλίου 2023 στην Αθήνα με τη συμμετοχή της αντίστοιχης Εθνικής μας Ομάδας, θα είναι η ESCAPE RENTALS, με την οποία η ΚΟΕ ήλθε σε συμφωνία, την οποία και είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει.

Η ESCAPE RENTALS είναι ελληνική εταιρεία με 20 χρόνια εμπειρία και παράδοση στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων που εξελίσσεται συνεχώς. Προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με επαγγελματική υπευθυνότητα και φιλική εξυπηρέτηση. Προσφέρονται οικογενειακά αυτοκίνητα, Smart, Diesel, Mini Van, Αυτόματα και Manual, καθώς και πολυτελή αυτοκίνητα για γάμους και ειδικές περιστάσεις, άψογα συντηρημένα, για ασφάλεια και στυλ στις μετακινήσεις σας και πάντα σε προσιτές τιμές.

Οι υπηρεσίες της ESCAPE RENTALS μπορούν να καλύψουν ιδιωτικές μεταφορές κι εκδρομές με οχήματα του στόλου της, καθώς επίσης κι ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε όλες τις πόλεις και τα νησιά της Ελλάδος και σε πόλεις του Εξωτερικού.

Επίσης, η παράδοση και παραλαβή των οχημάτων μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σταθμό της επιλογής σας (λιμάνι-αεροδρόμιο-οικία) ακόμα και σε διαφορετική πόλη από το αρχικό σημείο παραλαβής, όλο το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα.

Η ESCAPE RENTALS σάς περιμένει στο κέντρο της Αθήνας, 150 μέτρα από το σταθμό του Μετρό «Συγγρού-Φιξ», καθώς και στο 2ο χλμ. Κορωπίου - Βάρης, δίπλα από το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ