ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Συνεργασία ΚΟΕ με Δήμο Λουτρακίου / Αγίων Θεοδώρων

  08.11.2013 12:21       1094

ΦΩΤΟ: Ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώργος Κατσαρός

Το πλαίσιο συνεργασίας ΚΟΕ και Δήμου Λουτρακίου, εξετάστηκε κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χτες στο Λουτράκι, μεταξύ αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο της Γιώργο Κατσαρό (μετείχαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Σαρακατσάνης και ο Διευθυντής της Γιώργος Χριστοφοράτος), με τον Αντιδήμαρχο Λουτρακίου και Αγίων Θεοδώρων, υπεύθυνο για τον Αθλητισμό, κ. Γιάννη Κακούρο.

Στη συνάντηση, διερευνήθηκαν οι δυνατότητες αξιοποίησης του συγκροτήματος του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου, το οποίο διαθέτει εκτός της πισίνας ολυμπιακών διαστάσεων (50μ) και 25άρα, σ’ ένα πλάνο ευρύτερης συνεργασίας των δύο πλευρών.

Συζητήθηκαν οι δυνατότητες φιλοξενίας σπουδαίων διοργανώσεων, όπως το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας στην υδατοσφαίριση και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κολύμβησης Κατηγοριών.

«Σε θετικό κλίμα συζητήσαμε τις προϋποθέσεις και τις δυνατότητες που υπάρχουν ώστε το πανέμορφο αυτό κολυμβητικό συγκρότημα να φιλοξενήσει μελλοντικά, σπουδαίες διοργανώσεις των αθλημάτων μας.

Θα υπάρξουν κι άλλες συναντήσεις μας, μέσα από τις οποίες θα διαμορφωθεί το κατάλληλο αυτό πλαίσιο που θα αποσαφηνίσει διάφορες λεπτομέρειες και άλλα οργανωτικά ζητήματα. Ευελπιστώ ότι, εγκαινιάζουμε μια συνεργασία, προς αμοιβαίο όφελος και των δύο πλευρών», τονίζει ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώργος Κατσαρός.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ