ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Συνεργασία ΚΟΕ με την εταιρεία “Spobi GmbH”

  21.02.2020 16:18       1481

Τη συνεργασία της με την εταιρεία “Spobi GmbH”, που πρωτοπορεί στο χώρο του αθλητισμού και της τεχνολογίας, ανακοινώνει η ΚΟΕ.

Η εφαρμογή της εταιρείας ονομάζεται“SPOBI”, την έχει δημιουργήσει η ομάδα του SportsBeinglntelligent και έχει πλήρη δράση σε σειρά αθλημάτων, μεταξύ των οποίων τώρα και στην Ελλάδα, για τα αθλήματα της Ομοσπονδίας και ειδικότερα στα αναπτυξιακά τους προγράμματα.

Πεποίθηση της ΚΟΕ είναι ότι, με την υλοποίηση του προγράμματος στα αθλήματα της, προστίθεται ένα ακόμη πολύτιμο εργαλείο για κάθε προπονητή και αθλούμενο, με αντικειμενικό στόχο την περαιτέρω βελτίωση των συνθηκών προετοιμασίας και την πρόοδο των αθλημάτων της.

Η εφαρμογή θα είναι εντελώς δωρεάν και θα μπορεί ο καθένας να την “κατεβάσει” εύκολα στην κινητή του συσκευή. Διαθέτει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για να οργανώνει ο προπονητής, ο αθλητής και το σωματείο, την κάθε αθλητική δραστηριότητα τους, να αξιοποιείται πλήρως το δυναμικό κάθε ομάδας κλπ.

Μέσα από την εφαρμογή “Spobi” θεωρούμε ότι κάθε αθλητής θα βοηθηθεί στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία και εξέλιξη του.

Η ΚΟΕ, με γνώμονα πάντα τις αρχές και τις αξίες που την διέπουν, επιλέγει τα κατάλληλα εκείνα μέσα που είναι πλέον απαραίτητα για τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή των αθλημάτων της.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ