ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Συνεργασία ΚΟΕ - Περιφέρειας Θεσσαλίας

  09.10.2012 11:53       1319

Στη Λάρισα μεταβαίνει την ερχόμενη Παρασκευή (12/10) ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Κατσαρός, προσκεκλημένος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού με τον οποίο και θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τη συνεργασία ΚΟΕ και Περιφέρειας, ως προς την διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων στη θεσσαλική πρωτεύουσα.

Η ήδη αγαστή συνεργασία των δύο πλευρών τα προηγούμενα χρόνια, με τη φιλοξενία διοργανώσεων στο Βόλο και τη Λάρισα, πρόκειται να συνεχιστεί και την ερχόμενη χρονιά με την φιλοξενία στη Λάρισα σημαντικών διοργανώσεων όπως το Χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης ΟΠΕΝ, οι Βαλκανικοί αγώνες εφήβων στην υδατοσφαίριση και το διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης των ανδρών «Σαμαρτζίδης Καπ».

«Η συνεργασία μας με τον κ. Αγοραστό είναι άψογη και τον ευχαριστούμε γι αυτό. Η ΚΟΕ πάντα πιστή στην αποκέντρωση των αθλητικών της δραστηριοτήτων προς την περιφέρεια, θα συνεχίσει προς αυτή την κατεύθυνση ενισχύοντας τους δεσμούς συνεργασίας με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ευελπιστούμε ότι το 2013, η Λάρισα, θα γίνει σημείο αναφοράς σπουδαίων αθλητικών μας δραστηριοτήτων, όπως το Χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης, οι βαλκανικοί υδατοσφαίρισης και το διεθνές τουρνουά «Σαμαρτζίδης Καπ». 

Στη ΦΩΤΟ ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Κατσαρός