ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Συνεργασία των Εθνικών μας Ομάδων Ανδρών & Γυναικών με το "The Workout Lab | Professional Training"

  14.12.2023 11:20       1625

Χορηγική συνεργασία με την εταιρεία "The Workout Lab", θα έχει η ΚΟΕ για τις Εθνικές μας Ομάδες υδατοσφαίρισης Ανδρών & Γυναικών, εν όψει των προσεχών μεγάλων διοργανώσεων και των Ολυμπιακών Αγώνων του ερχόμενου καλοκαιριού στο Παρίσι.

Σχετικά με τη συμφωνία, η εταιρεία αναφέρει: 

"Οι Εθνικές Ομάδες Υδατοσφαίρισης Γυναικών και Ανδρών συναντούν ένα νέο, ισχυρό σύμμαχο εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού το 2024. Συγκεκριμένα συνάπτουν χορηγική συνεργασία με το "The Workout Lab" το οποίο θα παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης κατά τη διάρκεια της δύσκολης προετοιμασίας των αθλητριών και των αθλητών μας.

Οι ομάδες μας θα βρίσκονται σε πλήρη προετοιμασία για την προσεχή χρονιά, η οποία περιλαμβάνει συμμετοχές στο Πανευρωπαϊκό και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, με αποκορύφωμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Σε αυτή την δύσκολη πορεία, το "The Lab" θα αναλάβει τον ρόλο του χορηγού και συμπαραστάτη, προσφέροντας υπηρεσίες αποκατάστασης υψηλού επιπέδου.

Το  "The Workout Lab | Professional Training" ιδρύθηκε τον Νοέμβρη του 2013 από τους Στέλιο Κακαβογιάννη και Αλέξανδρο Προβολισιάνο, με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στην άσκηση και τη λειτουργική αποκατάσταση. Οι ιδρυτές του σύγχρονου κέντρου προπόνησης και αποκατάστασης υπήρξαν πρωταθλητές κολύμβησης επ σειρά ετών και μέλη της Εθνικής Ομάδας. Υπό την καθοδήγηση τους, αθλητές του υγρού στίβου έχουν συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και έχουν κατακτήσει μετάλλια σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Αλέξανδρος Προβολισιάνος είναι επίσημος συνεργάτης της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας στο κομμάτι της πρόληψης και εκγύμνασης και ο Στέλιος Κακαβογιάννης είναι προπονητής της Κυπριακής Παραολυμπιακής Επιτροπής στο άθλημα της κολύμβησης.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του "The Workout Lab" στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας περιλαμβάνουν αθλητικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, εγγυώμενο για καθημερινή εξέλιξη και βελτίωση."

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ