Τα νικηφόρα αποτελέσματα συνέχισε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, επικρατώντας στο ΕΑΚΘ Νεάπολης του ΝΟ Ρεθύμνου με το εμφατικό 18-8, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 εθνικής κατηγορίας γυναικών.
Με αυτή τη νίκη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης διατηρείται στη μάχη για την 6η θέση, φτάνοντας τους 26 βαθμούς και παραμένοντας κοντά στον Εθνικό Πειραιά. Από την άλλη, ο ΝΟ Ρεθύμνου βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 2 βαθμούς.
Οι «ασπρόμαυρες» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, παίρνοντας προβάδισμα 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο. Οι φιλοξενούμενες αντέδρασαν στο δεύτερο οκτάλεπτο, φέρνοντας το ματς στα ίσα (4-4), αλλά οι γηπεδούχες απάντησαν άμεσα και έκλεισαν το ημίχρονο στο 10-6. Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι Θεσσαλονικιές ήταν καταιγιστικές και με επιμέρους σκορ 5-0 (15-6) «κλείδωσαν» ουσιαστικά τη νίκη. Το τελευταίο οκτάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον «Δικέφαλο» να διατηρεί τον έλεγχο και να φτάνει στο τελικό 18-8.
Κορυφαίες για τις νικήτριες ήταν η Γραικού και η Ούρα, οι οποίες σημείωσαν από 4 γκολ η καθεμία.
ΠΑΟΚ DOMUS ERGO - ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 18-8
Τα οκτάλεπτα: 4-1, 6-5, 5-0, 3-2
Δείτε τις συνθέσεις, τα γκολ, διαιτητές, τα στατιστικά και αναλυτικά τα στοιχεία ΕΔΩ.
Δείτε τη διακύμανση του αγώνα, όπως μεταδόθηκε από το Live Results της ΚΟΕ ΕΔΩ.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ