ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ / Λευτέρης Χατζηστάμος

Συνεχίσαμε την παράδοση

  30.04.2012 16:45       1322

Την πολύ καλή παρουσία της ελληνικής αποστολής στηους Βαλκανικούς αγώνες σχολίασε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο συνοδός προπονητής της Λευτέρης Χατζηστάμος. Ο έμπειρος τεχνικός ήταν ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των κολυμβητών μας, ενώ επίσης αναφέρθηκε και στα προβλήματα του χώρου και τις ελπίδες της Ελλάδας για διάκριση στις ερχόμενες διοργανώσεις.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Χατζηστάμου:

Για την απόδοση των αθλητών: «Η παρουσία των αθλητών ήταν αρκετά ικανοποιητική. Είχαμε πολύ καλές ατομικές επιδόσεις και δύο κολυμβητές μας πλησίασαν το όριο για το Πανευρωπαϊκό νέων. Θεωρώ πως στο τουρνουά Ακρόπολις κάποιοι θα καταφέρουν να το πιάσουν».

Για τους στόχους τους: «Επιδιώκαμε από πριν στην πρώτη θέση για να συνεχίσουμε την παράδοση των τελευταίων ετών. Όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο και καταφέραμε να πάρουμε την πρωτιά. Σε μερικά αθλήματα υπήρχε υψηλός ανταγωνισμός και μερικές ομάδες όπως η Τουρκία στις γυναίκες και η Ρουμανία στους άνδρες παρουσιάστηκαν αρκετά ανεβασμένες σε σχέση με προηγούμενες διοργανώσεις».

Για την κατάσταση στο άθλημα: «Η κολύμβηση αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τα οποία πρέπει να λυθούν. Τα παιδιά αφιερώνουν πολύ χρόνο στο άθλημα και θα πρέπει να τους παρέχονται καλύτερες εγκαταστάσεις αλλά καικάποια πριμ για να έχουν κίνητρο να συνεχίσουν».

Για τις ερχόμενες διοργανώσεις: «Περιμένουμε να έχουμε διακρίσεις. Υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν πιθανότητες, όπως ο Ανδρέας Βαζαίος στο Πανευρωπαϊκό νέων αλλά και οι αθλητές της ανοιχτής θάλασσας οι οποίοι μπορούν να σημειώσουν επιτυχίες στην Ολυμπιάδα».

Στιγμιότυπο από τους αγώνες στο Κρούσεβατς της Σερβίας.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος