ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συνέχισε το απόλυτο ο Ολυμπιακός (25-3 την Λάρισα)

  09.04.2021 12:57       911

Διά περιπάτου, όπως αναμενόταν, η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού επικράτησε την Παρασκευή το πρωί της Λάρισας με 25 – 3, σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά με «οικοδέσποινα» την ομάδα της Λάρισας, προκειμένου να διευκολυνθεί στις μετακινήσεις της η θεσσαλική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε χωρίς την Άλκηστις Αβραμίδου και την Χριστίνα Τσουκαλά και ο προπονητής Χάρης Παυλίδης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα συστήματα και να κρατήσει σε ετοιμότητα τα υπόλοιπα κορίτσια του ενόψει των πολύ σοβαρών υποχρεώσεων που έχει στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα, εκεί όπου στις 30 Απριλίου στην Βουδαπέστη θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό της διοργάνωσης την Ουίπεστ. Ήταν η 9η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τον Ολυμπιακό. 

Για τις αθλήτριες του Γιάννη Θεοχάρη ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για την συνέχεια στην φετινή διοργάνωση. Ο ΝΟ Λάρισας παρέμεινε στην 8η θέση με 4 βαθμούς. 

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-25

Τα οκταλεπτα: 0-7, 2-6, 1-8, 0-4.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (προπονητής Γιάννης Θεοχάρης): Καζάνα, Κόκκινου, Τουλουμτζίδου, Τζελέπη, Μ. Καρυπίδου, Μάστορη, Κολτσίδα 1, Μανακούσιου, Πετάση 1, Μανιάτη, Χασιώτη, Ζοφώλη, Η. Καρυπίδου 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (προπονητής Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Μπενέκου 4, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου 2, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 3, Χαλδαίου 3, Βασιλική Πλευρίτου 5, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Δουρέκα, Τορνάρου 1, Τριχά 2.

Διαιτητές: Κατσώνης - Ποσποτίκης

Αλυτάρχης: Ευθύμης Αρχιμανδρίτης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ