ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Συνεχίζει την ανοδική πορεία ο ΠΑΟΚ, 4-3 τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο Ποσειδώνιο

  03.02.2018 17:39       773

Έχει πάρει τα πάνω του για τα καλά ο ΠΑΟΚ, που συνεχίζει τα νικηφόρα αποτελέσματα στην Α1 Ανδρών. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει αφήσει πίσω του εδώ και καιρό την περίοδο κρίσης και συνεχίζει το πολύ καλό σερί, καθώς πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του και πέμπτη συνολικά (έχει και μια ισοπαλία) στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, επικρατώντας με 4-3 του ΑΝΟ Γλυφάδας, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, το Σάββατο (3/2) το απόγευμα. Έτσι φλερτάρει πλέον σοβαρά με τη συμμετοχή στα πλέι οφ.

Το παιχνίδι ήταν νευρικό και σκληρό, με κλειστές άμυνες και λίγες καλές φάσεις . Οι ομάδες πήγαιναν γκολ γκολ και το ημίχρονο τελειώσε ισόπαλο 2-2. Ο Νίκολα Τομάσεβιτς από φουνταριστό έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΟΚ (3-2) στο τρίτο οκτάλεπτο. Στο τελευταίο οκτάλεπτο ο Θωμάς Γαβαλάς, τερματοφύλακας του ΑΝΟ Γλυφάδας, λίγο έλειψε να γίνει ο ήρωας της ομάδας του, αφού αρχικά απέκρουσε σουτ του Σαρησάββα σε κόντρα, με τον Αλβέρτη να σκοράρει από την άλλη μεριά του αγωνιστικού χώρου και να ισοφαρίζει. Ενώ, στη συνέχεια, έκανε τεράστια επέμβαση σε διπλό παραπάνω του ΠΑΟΚ. Όμως και ο ΑΝΟ Γλυφάδας έχασε τις δικές του ευκαιρίες στο αριθμητικό πλεονέκτημα. Ο Γιουράι Ζάτοβιτς σκόραρε, όμως, για πρώτη φορά στον παραπάνω μετά από δέκα προσπάθειες, στο 2.24 πριν από τη λήξη, δίνοντας τη νίκη στους Θεσσαλονικείς (τελικό 4-3).

ΠΑΟΚ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 4-3

Οκτάλεπτα: 1-1, 1-1, 1-0, 1-1.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς 1, Προσινικλής Ν., Κουλούρης, Σιώπκας, Τσολακούδης 2, Μουρατίδης, Παυλίδης, Προσινικλής Π., Τίγκας, Τομάσεβιτς 1, Σιορδίλης, Τάτσης, Κεχαλάρης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης 1, Παπανικολάου, Αλεξίου, Παπασηφάκης, Παπαναστασίου, Γιαννόπουλος, Ρομπόπουλος, Χατζηγούλας, Αλβέρτης 1, Φωτόπουλος, Σκουμπάκης 1, Σαλτέρης.

Διαιτητές: Σπανούδης, Μπουδραμής

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ράντσος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής