ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Συνεχίζει την ανοδική πορεία το Παλαιό Φάληρο, 10-8 τον ΑΝΟ Γλυφάδας

  31.03.2021 20:40       725

Την τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών πέτυχε το Π.Φάληρο. Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη δείχνει να βρίσκει τον καλό της εαυτό και αυτή τη φορά επικράτησε του ΑΝΟ Γλυφάδας για την 8η αγωνιστική με 10-8. Συνεχίζει έτσι την ανοδική της πορεία στη βαθμολογία, έχει πλέον 10 βαθμούς, την ώρα που ο ΑΝΟΓ παρέμεινε στους 6.

Το Φάληρο έφθασε να προηγείται και 9-4, ο ΑΝΟΓ προσπάθησε για την ανατροπή, έκανε σερί 4-0, ωστόσο δεν μπόρεσε να καλύψει τη διαφορά που είχαν χτίσει οι τυπικά φιλοξενούμενοι. Ο αγώνας έγινε στην έδρα του ΑΟΠΦ, αλλά γηπεδούχος τυπικά ήταν ο ΑΝΟ Γλυφάδας. Ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση από τον Τζόνι Χούπερ για λογαριασμό των νικητών.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 8-10

Οκτάλεπτα: 1-3, 3-4, 0-2, 4-1.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Κουρούβανης, Τζελάτης, Παπούκας, Περόπουλος, Μαυρωτάς Λ. 1, Ηλιόπουλος, Χατζηστεφάνου, Χριστοφορίδης, Στίβενσον 3, Γούντχεντ 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Φωτεινάκης, Μπακαλούμης, Πούρος 1, Γαλάνης 1.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Χούπερ 3, Παπαδημητρίου, Καραβασίλης, Ραμίρεζ, Δίπλαρος 2, Τσολακούδης 1, Αθυμαρίτης, Χαλυβόπουλος, Λιαπάκης 2, Τσαχιλίδης 2, Γκαράνης, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές.

Διαιτητές: Μπιράκης, Στεφανάκης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής