ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Α' ΦΑΣΗ

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο ΠΑΟΚ DOMUS ERGO, 14-6 τον Ηλυσιακό στο Ποσειδώνιο

  10.12.2022 16:33       607

Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo συνεχίζει την προέλαση των τελευταίων αγωνιστικών στον Β' Όμιλο του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Ο Δικέφαλος του Βορρά επιβλήθηκε άνετα με 14-6 επί του ουραγού Ηλυσιακού, για την 11η αγωνιστική, έφτασε τους 21 βαθμούς και είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας (περιμένει το αποτέλεσμα του ΓΣ Περιστερίου για να δει αν θα είναι μόνος εκεί ή με παρέα).

Οι Θεσσαλονικείς ήταν απόλυτα κυρίαρχοι από το ξεκίνημα και δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους φιλοξενούμενους νεοφώτιστους (που δεν έχουν πάρει ακόμα βαθμό στο πρωτάθλημα) και απλά χαλάρωσαν προς το τέλος του αγώνα. Κορυφαίος σκόρερ ο Νίκολα Μιλάρντοβιτς με 5 γκολ.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 14-6

Οκτάλεπτα: 2-0, 5-2, 4-0, 3-4.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αλειφτήρας, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης 1, Λασκαρίδης 1, Καλαργυρός, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 5, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Βεκρής, Καραντζάς 2, Σάλεχ 1.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Μπομπός 1, Γκανάτσιος, Λεμπέσης 1, Δήμου Π. 2, Καραβιώτης, Αράι, Τσιστράκης, Ξυλάς, Αράκι, Ασβέστης, Σφηκάκης 2, Τσιφτσής.

Διαιτητές: Μονιούδης, Αγγελίδης

Αλυτάρχης: Γιώργος Βορδουνάς

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής