ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΦΗΒΩΝ / Σολανάκης

«Συνεχίζουμε για την 5η θέση»

  08.12.2012 07:53       800

Λίγες ώρες πριν τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Εφήβων με την Αυστραλία για την 5η θέση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης, που διεξάγεται στο Περθ από το περασμένο Σάββατο, ο Μανώλης Σολανάκης μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για την χθεσινή ήττα της ομάδας από τη Σερβία (8-9) και τα συναισθήματά του:

«Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό με πολύ πίεση, άγχος και όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Και οι δύο ομάδες μπήκαμε πολύ δυνατά, αναζητώντας τη νίκη που θα έδινε το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Το παιχνίδι κατά τη διάρκειά του ήταν πολύ δυνατό με συνεχόμενες αλλαγές στο σκορ και μεγάλη αγωνία για τη συνέχεια. Όλοι οι Έλληνες, παίκτες και προπονητές, δώσαμε ό,τι είχαμε για να καταφέρουμε να κερδίσουμε τον μεγάλο αντίπαλο που λέγεται Σερβία. Στα τελευταία λεπτά, δυστυχώς, λυγίσαμε και χάσαμε για ένα γκολ. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ και πραγματικά ήταν κρίμα γιατί αξίζαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από την ήττα. Παρ’ όλα αυτά έτσι είναι ο αθλητισμός και πάντα κάποιος χάνει και κάποιος άλλος κερδίζει», δήλωσε αρχικά ο νεαρός διεθνής μας και συνέχισε λέγοντας:

«Υπάρχει μια πίκρα από την ήττα διότι προσπαθήσαμε πολύ, αλλά υπάρχει ένα νέο παιχνίδι με την Αυστραλία. Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρουμε να πάρουμε την 5η θέση. Ακόμα κι αν δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τη Σερβία, είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα μου και για την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ενόψει της συνέχειας για τα δύο παιχνίδια που απομένουν. Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στα κορίτσια για την πρόκρισή τους και καλή επιτυχία στον αυριανό τελικό».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος