ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Βαγγέλης Δελακάς

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας»

  15.07.2014 16:19       583

Για τη νίκη επί της Γεωργίας με 16-5 και τη δύσκολη συνέχεια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο Βαγγέλης Δελακάς: «Ήταν ένα παιχνίδι που κύλησε αρκετά ομαλά για εμάς, καθώς φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας που χωρίζει τις δύο ομάδες. Από κει και πέρα δε στεκόμαστε σε αυτή τη νίκη, κοιτάμε να συνεχίσουμε με βάση την καλή εμφάνιση την οποία και πραγματοποιήσαμε».

Ο διεθνής αμυντικός διευκρίνισε τους λόγους για τους οποίους ήρθε η ήττα της πρεμιέρας από το Μαυροβούνιο: «Έφταιξε καθαρά η άμυνα. Δεχτήκαμε πολλά γκολ και γενικά το παιχνίδι δε κύλησε με βάση αυτά που είχαμε δουλέψει καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας μας. Στην επίθεση, δεν ήμασταν τόσο καλοί, μπλοκαριστήκαμε και έτσι ήρθε αυτή η ήττα, αν και θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Εμείς πάντως πρέπει να την αφήσουμε πίσω μας και να δείξουμε τις δυνατότητες μας, να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Στοχεύουμε να είμαστε μέσα στην εξάδα. Η πρώτη θέση θα έρθει δύσκολα στον όμιλο καθώς πρέπει να υπάρξει συνδυασμός αποτελεσμάτων, παρόλα αυτά εμείς συνεχίζουμε να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Ο Βαγγέλης Δελακάς αναφέρθηκε και στο επερχόμενο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Ρωσία:«Η Ρωσία είναι παλιά παραδοσιακή δύναμη. Αυτή τη στιγμή βέβαια υπάρχει μια κάμψη αλλά δε παύει να είναι επικίνδυνη ομάδα. Εμείς πρέπει να διεκδικήσουμε πάση θυσία τη νίκη, σε αυτό όπως και στα επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και να δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος