ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / WORLD SERIES ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ

Συνεχίζουν Παπαρούνας-Φαφαλής την προσπάθειά τους στο Μεξικό

  24.05.2013 19:50       944

Και για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο βρίσκεται στη Γκουανταλαχάρα του Μεξικού, το ελληνικό δίδυμο των Στέφανου Παπαρούνα και Μιχάλη Φαφαλή για τους αγώνες World Series της FINA.

Οι διεθνείς καταδύτες μας αγωνίζονται στις 3.00 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος) στην πλατφόρμα των 3 μέτρων τραμπολίνο συγχρονισμένων καταδύσεων.

Στο ίδιο αγώνισμα την προηγούμενη εβδομάδα είχαν καταλάβει την 6η θέση συγκεντρώνοντας 364.32 βαθμούς, ενώ ο Παπαρούνας στον τελικό των 3ων μέτρων Τραμπολίνο ανδρών είχε αναδειχθεί 5ος με 412.60 βαθμούς.

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός και συνοδός των πρωταθλητών μας στο Μεξικό, Πέτρος Φυρίγος, τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του:

«Παπαρούνας και Φαφαλής στον πρώτο τους αγώνα την προηγούμενη εβδομάδα ήταν αρκετά καλοί, παρά τους 2,5 μόλις μήνες που είναι μαζί.

Σήμερα πιστεύω πως η απόδοσή τους θα είναι πολύ καλύτερη, καθώς έχει γίνει πολύ καλή προετοιμασία στις τέλειες εγκαταστάσεις στις οποίες προπονούνται και αγωνίζονται εδώ.

Ο Στέφανος Παπαρούνας στο ατομικό του το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση. Στον ημιτελικό μάλιστα προκρίθηκε ως πρώτος με πολύ μεγάλη βαθμολογία (454.60), αφήνοντας έξω μεγάλα ονόματα, από Μεξικό, Κίνα, Ουκρανία και Μαλαισία. Στον τελικό έκανε σχεδόν το ίδιο πρόγραμμα, παίρνοντας την 5η θέση.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος