ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο Λαιμό

  23.05.2013 15:02       909

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι σύσκεψη, με θέμα τα μέτρα ασφαλείας των αγώνων του ΝΟ Βουλιαγμένης με τον Ολυμπιακό για τα πλέι-οφ σε Α1 υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών.

Όσα συζητήθηκαν αφορούσαν τον 4ο τελικό της Α1 Ανδρών, το ερχόμενο Σάββατο (25/5, 19:00) στο κολυμβητήριο του Λαιμού, αλλά και όσα παιχνίδια των τελικών της Α1 Γυναικών χρειαστεί να διεξαχθούν στην έδρα της Βουλιαγμένης.

Στη σύσκεψη αυτή αποφασίστηκαν:

1.Τα μέτρα ασφαλείας για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

2.Ο τρόπος διακίνησης των φιλάθλων.

3.Ο αριθμός των εισιτηρίων που θα δοθούν στα δύο σωματεία. Σ’ αυτό το σημείο αποφασίστηκε οι δύο ομάδες να διαθέσουν όλα τα εισιτήρια ονομαστικά σε άτομα τα οποία επιθυμούν να  βρεθούν στο κολυμβητήριο. Για τη μεν Βουλιαγμένη, 200 άτομα ανά αγώνα, για τον δε Ολυμπιακό 50 άτομα ανά αγώνα.

Έτσι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα σωματεία (ΝΟ Βουλιαγμένης και Ολυμπιακός) και σύσταση είναι να μην μετακινηθούν στο κολυμβητήριο χωρίς την ονομαστική τους πρόσκληση.

Την Κολυμβητική Ομοσπονδία στη σύσκεψη εκπροσώπησε ο ειδικός σύμβουλος της ΚΟΕ, κ. Νίκος Σπηλιωτόπουλος, ενώ ακόμη στην συγκεκριμένη σύσκεψη παρέστησαν, εκ μέρους της ΔΕΑΒ ο κ. Κουκής, εκ μέρους του ΝΟ Βουλιαγμένης ο κ. Ποταμιάνος, από την πλευρά του Ολυμπιακού ο κ. Λογοθέτης, εκ μέρους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτιοανατολικής Αττικής ο κ. Κυριανάκης, από το Αστυνομικό Τμήμα Βουλιαγμένης η κ. Παυλή και τέλος από την πλευρά του Λιμενικού Σώματος Βουλιαγμένης ο κ. Μπομπέτσης.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος