ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ / ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ / MASTERS

Τα...αποκαλυπτήρια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υγρού στίβου

  10.04.2024 15:15       1674

Ακριβώς δύο μήνες από την έναρξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Υγρού Στίβου και του πρωταθλήματος Masters που θα ακολουθήσει και οι διοργανωτές αποκάλυψαν τα λογότυπα και των δύο διοργανώσεων.

Με το μπλε να κυριαρχεί αλλά υπάρχουν και οι τρεις κόκκινες, λευκές και μπλε κουκίδες που αντιπροσωπεύουν τα χρώματα της σερβικής σημαίας.

Η 37η διοργάνωση θα διαρκέσει από τις 10 έως τις 23 Ιουνίου και θα συγκεντρώσει τους κορυφαίους αθλητές της Ευρώπης στην κολύμβηση, στις καταδύσεις, στην ανοιχτή θάλασσα και στην καλλιτεχνική κολύμβηση. Θα είναι για όλους τους αθλητές/τριες η τελευταία ευκαιρία για να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» καθώς η περίοδος πρόκρισης για την κολύμβηση λήγει στις 23 Ιουνίου, την τελευταία ημέρα των αγώνων στο Βελιγράδι.

 Θα είναι η πρώτη φορά που η Σερβία θα φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, λίγο λιγότερο από ένα χρόνο αφότου διοργάνωσε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης εφήβων για τρίτη φορά μετά το 2008 και το 2011.

Θα ακολουθήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Aquatics Masters Βελιγράδι 2024, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 26 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου, με τα παραπάνω αθλήματα αλλά και την υδατοσφαίριση στο πρόγραμμα.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος