ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Τα αποτελέσματα από τα ματς που εκκρεμούσαν

  15.01.2013 22:17       1003

Έγιναν και τα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια που εκκρεμούσαν για να ολοκληρωθεί και τυπικά η δραστηριότητα στους οκτώ από τους εννέα ομίλους της Προκριματικής (Α΄) φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών, τρία στον Α' όμιλο Αττικής και ένα στον Γ' όμιλο Αττικής. Παιχνίδια των οποίων η εξέλιξη, πάντως, δεν επηρέαζε την υπόθεση - πρόκριση, καθώς ξέραμε από την περασμένη Κυριακή τις 19 από τις 22 ομάδες που προκρίθηκαν στην Β' (ημιτελική) φάση. Το μόνο που άλλαξε ήταν η πρωτιά στον Α' όμιλο Αττικής την οποία πήρε τελικά ο Παναθηναϊκός. Οι τελευταίες τρεις ομάδες που θα προκριθούν στην Β' φάση, τέλος, θα προκύψουν από τους αγώνες του ομίλου Θεσσαλονίκης που θα γίνουν 18-20 Ιανουαρίου.

Τα αποτελέσματα στα τέσσερα αυτά ματς αυτά ήταν:

Α' ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Παναθηναϊκός - ΑΟ Πετρούπολης 22-5, Εθνικός Πειραιά- Παναθηναϊκός 6-14, ΑΟ Πετρούπολης - ΝΟ Καλαμακίου 8-10. Η Βαθμολογία (Τελική): 1. Παναθηναϊκός 15, 2. Πανιώνιος 12, 3. Εθνικός Πειραιά 9 (προκρίθηκαν), 4. ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων 6, 5. ΝΟ Καλαμακίου 3, 6. ΑΟ Πετρούπολης 0.

Γ' ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Νηρέας Γέρακα - Ηλυσιακός 25-4. Η Βαθμολογία (Τελική): 1. Ολυμπιακός 15, 2. Νηρέας Γέρακα 12, 3. ΝΟ Χίου 9 (προκρίθηκαν), 4. ΓΣ Ηλιούπολης 6, 5. Νηρέας Χαλανδρίου 3, 6. Ηλυσιακός 0.

ΟΙ 19 (ΑΠΟ ΤΙΣ 22) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ

Θυμίζουμε, λοιπόν, ότι την πρόκριση για τη Β' φάση έχουν πάρει ήδη: Οι ΟΥΚ Βόλου, ΝΟΒΑ από τον Α’ όμιλο Βόλου, οι Νηρέας Λαμίας και ΝΕ Λαμίας από τον Β’ όμιλο Βόλου, οι ΝΕ Πατρών και Ιωνικός Νίκαιας από τον όμιλο Πατρών, οι ΝΟ Χανίων και ΝΟ Ρεθύμνου από τον όμιλο Χανίων, οι Παναθηναϊκός, Πανιώνιος και Εθνικός Πειραιά από τον Α΄όμιλο Αττικής, οι ΝΟ Βουλιαγμένης, Π. Φάληρο και ΑΝΟ Γλυφάδας από τον Β’ όμιλο Αττικής, οι Ολυμπιακός, Νηρέας Γέρακα και ΝΟ Χίου από τον Γ’ όμιλο Αττικής και οι ΑΠΣ Οξυγόνο και Πύρρος Ιωαννίνων από τον όμιλο Πτολεμαϊδας.

Η Β’ (Ημιτελική) Φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών θα διεξαχθεί 1-3 Φεβρουαρίου. Η κλήρωση της Β’ φάσης θα γίνει την Τετάρτη 16/1 στις 13.30 στα γραφεία της ΚΟΕ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής