ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΘΕΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΡΙΩΝ

Ο απολογισμός των πρώτων Θερινών Ημερίδων

  22.05.2018 15:30       1207

Οι πρώτες θερινές Ημερίδες ορίων στην κολύμβηση πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο (18-20/5) σε Αιγάλεω, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Καβάλα, Ηράκλειο Κρήτης και Χαλκίδα.

Στο Δημοτικό κολυμβητήριο Αιγάλεω βρέθηκε ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Κραουνάκης, ο οποίος μετά το πέρας των αγώνων σημείωσε: "Η περίοδος αυτή είναι περισσότερο για την προετοιμασία των κολυμβητών και για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους τα νέα παιδιά, καθώς επίσης και για να προπονηθούν οι πιο έμπειροι. Δεν ήταν αγώνες στόχων και για αυτό το λόγο δεν είδαμε και σπουδαίες επιδόσεις, αφού κατά κύριο λόγο αποτελούσαν δοκιμή και προετοιμασία ενόψει τω επόμενων μεγάλων στόχων".

Αντίστοιχα, ο Τάσος Παπαδόπουλος, που ήταν στους αγώνες των σωματείων της Κεντροδυτικής Μακεδονίας, σημείωσε: "Δεν είδαμε κάποια αξιοσημείωτη επίδοση αφού οι αγώνες αποτελούν κυρίως προθέρμανση ενόψει του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Συνολικά είχαμε τη συμμετοχή 480 αθλητών από 17 σωματεία της Κεντροδυτικής Μακεδονίας και η αλήθεια είναι ότι μετά το "Ακρόπολις", οι περισσότεροι δουλεύουν και προετοιμάζονται ενόψει των επόμενων μεγάλων στόχων τους, καθώς τα όρια για τις Εθνικές ομάδες έχουν κλείσει".

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Αιγάλεω ΕΔΩ

Στη Θεσσαλονίκη ΕΔΩ

Στη Χαλκίδα ΕΔΩ 

Στα Γιάννενα ΕΔΩ

Στην Καβάλα ΕΔΩ

Στο Ηράκλειο ΕΔΩ

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ